-
-
Tibi
-
Tibi draga
-
-
latikaa joj draga baš mi je žao...iš, iš beštije!!!!
-
hvala drage moje <3 ljubim vas sve
latika draga baš mi žao
, nadam se da ćeš se brzo riješiti beštija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Posljednje uređivanje od Boxica : 12.10.2011. at 15:05
-
-
a72 jojjj divno divnooooooo !!!! zelim ti mirnu, urednu i skolsku trudnocu!
-
hvala ti draga...
-
-
a72, čestitam!!! i ja ti želim školsku devet mjeseci dugu trudnoću!
-
"Anđeo jednog djeteta
Bilo jednom jedno dijete koje se pripremalo doći na svijet.
Jednog dana ono upita Boga:
- "Gospodine, rekli su mi da ćeš me sutra poslati na Svijet, ali ja sam tako sitan i nemoćan, kako ću živjeti tamo?"
... Bog odgovori:
- "Od svih anđela izabrao sam jednog za tebe. On će te čekati i štititi. Svaki dan će ti pjevati i smiješiti se. Tako ćeš ti osjetiti njegovu ljubav i biti ćeš sretan."
- "Dobro, kako ću ih razumjeti kad mi nešto kažu, kada ne znam njihov jezik?" - zapita dijete.
- "Anđeo će ti govoriti najljepše i najslađe riječi koje ćeš moći čuti na svijetu i pažljivo i sa ljubavlju naučit ćete pričati."
- "čuo sam da na Zemlji ima dosta loših ljudi, tko će me štiti?" - zabrinuto nastavi dijete.
Bog se nasmiješi i kaže:
- "Tvoj će te anđeo uvijek štiti, pa bilo to i po cijenu njegovog vlastitog života."
Dijete pogleda Boga i molećivim glasom kaže:
- "Ali ja sam veoma tužan što Te više neću moći vidjeti."
- "Tvoj će ti anđeo uvijek pričati o meni i naučit će te putevima koji vode do mene."
Tada u raju nastade tišina i glasovi sa Zemlje dopriješe do njega. Dijete shvati da treba ići, pa postavi posljednje pitanje:
- "Gospodine, ako sad moram ići, molim Te, reci mi kako se zove moj anđeo"
Bog odgovori s velikim osmjehom:
- "Nije važno kako se zove, ti ćeš ga zvati MAMA” "
Zar ovo nije prekrasno?
-
-
jeste philipa, bas predivno!
klarita2 , zelja
-
a72 oprosti mi, ali kad sam vidjela da je tvoja tema na potpomognutoj podignuta i kad sam vidjela razlog stvarno sam bila presretna i nisam mogla odoljeti, a da to ne podijelim sa drugima...smatrala sam da je u redu s obzirom da si već objavila na forumu...ako sam pogriješila oprosti...
uglavnom čestitam!!!
-
-
-
-
-
bzara, adal, hvala vam cure!
bzara, tako prirodno, bez ikakvih ocekivanja , nadanja...i onda sok, sta sad, kako sad, zbunjena ko klinka ...ali zbunjena sa osmjehom na licu
-
-
i bzara, već ti dugo želi ovo napisati: malecka ti je PRESLATKA!
-
a72 čestitam
Posljednje uređivanje od philipa : 14.10.2011. at 18:42
-
-
Čitam vas skoro pa redovito, ali nikad nemam ništa pametno za napisati. Samo mislim na vas 
Ali došla sam zbog ovog: a72 čestitam od srca!
-
a72 cestitam!
hvala vam curke, znam i ja da ce se stvari kad tad pomaknuti sa mjesta, al moja zelja za djetetom je bas velika, sve mi se vrti oko toga, bas sam se opteretila , al nemogu si pomoci, bila sam tako blizu savrsenog zivota, i znam da su moji blizanci sad zivi da nitko sretniji od mene nebi bio...to bi bila potpuna sreca....
-
-
hvala svakoj, stvarno ste divne, jedva cekam da se radujem sa vama vasoj sreci
-
Evo da se i na ovom pdf-u javim i kažem nešto o svom iskustvu,prvo žao mi je šta nisam ranije našla ovu temu jer moja je priča sl. vašima. Moja trudnoča je protekla relativno normalno,bez komplikacija i rizika,dogurala do 40. tjedna i onaj instikt da ne osjetim bebu,u bolnicu na ctg i nema otkucaja-šok..dalje sve znate kakav porod i sve ostalo.Iza toga karcinom štitnjače te anksiozno depresivni poremečaj i nikad više dobro.Tri godine na 9 tableta dnevno i nikad isto i nikad dobro.Uletio mi posao i polako nestali problemi,bacila tablete,o trudnoči više nisam ni razmišljala..Sve do 7. mjeseca kad nisam ugledala + na testu-šok prvi tren ali sad reko bit će sve ok i bilo je tih dva mjeseca koliko sam radila,nakon toga od kad sam doma ponovno depresija,strah ogroman,odmaram stalno,živim dan po dan,za sad je beba dobro,hormoni dobri,borim se da izdržimo a istovremeno znam da neču biti mirna do tada.Sada sam u 23. tjednu,mjesec dana ranije će me primit u bolnicu i dva tj. prije završit trudnoču,eto takav je plan.Samo da preživim još ovaj 11. mjesec,u 12. ću se već zaokupit sa odječicom pa blagdani,a sredinom prvog u bolnicu.Cure sve vas razumijem i znam što ste proživjele,puno vas pozdravljamo ja i malac,volkamo vas,pozz.
-
a72!?!?!?!?! Pa jeli ovo najnevjerovatnija predivna presretna vijest na ovom forumu ikad ili što??? 

ma ono sve bi smajliće natakarila sad tu, pa ne mogu vjerovati, ovo je ludilo!!! Draga moja pratim godinama sve tvoje priče, padove i uspone, i ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe! I bacam okladu, nakon ove buhtlice ideš ti za koju godinu i po smrzliće
Ljubim te puno draga i to maleno stvorenje u tebi.
stafi
samo hrabro, više od pola je već prošlo, brzo ćeš držat svoje maleno u rukama. Uf znam da nije lako nakon svega, ali drži se i znaj da je svima nama trudnoća jedan period straha koji jednostavno moramo "odraditi". Žao mi je da si nam se pridružila ali nadam se da će ti pisanje sa nama malo olakšat dane koji su pred tobom, meni je tipkanje na ovom pdf-u puno pomoglo u mojim trudnoćama nkon gubitaka.
Tibi draga, pusa, ja svoje godišnjice uvijek nekako jedva preguram, nakon koliko godina još su uvijek ti datumi jednaka bol.
Mi smo dobro, malac raste, sve super, idemo sutra na Murter posjetit Ivana i Olivera i odnjet im cvijeće, bit ćemo tamo 2 tjedna, malo obiteljskog odmora samo nas 4 odnosno 5 - ne smijem Rozu zaboravit!
-
Rozicka, suze si mi natjerala na oci...i ti i bzara, mandy, boxica, ma sve cure ovjde.... zamisli nakon svega prirodna trudnoca...ono potpuno neocekivano, cak se sjecam kad mi je bila ovulacija, i da je bio pun mjesec (bilingsova metoda ) i da sam pomislila evo da sad hocu trudnocu ovo bi bilo idealno...odnosi mozda nakon 2,3 dana, ma ne sjecam se uopste i kad ono trudna.
mucnine me razvaljuju, i neki strahovi kako ce sve proci ,ma svasta nesto mislim..a na pregled jos nisam isla, mozda danas, sutra, vidjecu pa javim ...
stafi, odbrojavacemo dane sa tobom do najljepseg susreta u zivotu, tebe i tvog bebana
-
a72mučnine su me oba puta pratile do 4-5 mjeseca . užas, smršavila sam s Marijom 2 kg prvih 5.mj. Ali kažu dok povraćaš to je znak da je sve ok. Drago mo je zbog tebe...zaista. Bog je velikodušan i vidiš kako se dogodi čudo kad najmanje očekuješ.
-
Stafi jako mi je žao što si nam se morala pridružiti, ali nadam se da ćemo ti uspjeti barem malo pomoći da i olakšati da "izguraš" trudnoću do kraja i na svijet doneseš svoje malo zlato! 
a72 ja još uvijek ne vjerujem kako su se tvoje kockice posložile! baš sam jučer pričala mm tvoju priču i kaže on meni: sav sam se naježio, stvarno prekrasno!
draga moja znam da te strah ali ti si jaka a ovo malo zlato je jedno veliko čudo i kao takvo on/ona jednostavno mora doći živ i zdrav na ovaj svijet! jer on/ona je naše čudo!
Roza žao mi je što te neću vidjeti ali mi je drago da svi 5 malo brišete na odmor! treba vam to nakon bolnice i svega! 
mandy datumi su uvijek teški 
klarita, ključić, latika, bambus, minogue, adal, Boxica, Tibi, philipa... sve vas ljubim!
-
-
-
adal, latika, e pa u to ime sretnoooo!!!!
-
-
-
bzara, uvijek imas lijepe rijeci , hvala ti ! pregled prosao , sve ok, vidjela mrvicu i
-
a72 super draga bas mi je drago da je sve ok,nisam ni sumnjala
,bravo za nase malo cudo,ljubimo ga...
-
-
evo ...jesam
-
-
-
-
-
hvala cure na vibricama 
Sretan rodjendan Ivanu i tati, profestajte i uzivajte, zasluzili ste...pusa
-
SRETAN VELIKI 1. ROĐENDAN NAŠEM IVANU!!!!!! 
-
ivane, sretan rodjendancic! i tati!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma