stafi, na zalost, isto sam izgubila dijete u 40. tjednu trudnoce. u sljedecoj trudnoci sam imala intenzivne kontrole svo vrijeme, na samom pocetku i od 34. tjedna svaki tjedan, ovo izmedu svaka dva do najvise tri tjedna. kad su mi se ta tri tjedna znala 'oduziti', otisla bih i sama u bolnicu na pregled/uzv/razgovor. sa 38 tjedana sam ostala u bolnici, beba je bila zrela za porod, cerviks je meksao i odlucili smo se za indukciju. sve je proslo savrseno. isto mi je dr. najavio mogucnost hospitalizacije u 36. tt, pogotovo kad je skuzio koliko se bojim i da sam mu ionako cesto izmedu redovnih kontrola na 'kontroli' ali smo se na kraju ipak dogovorili da ostanem jos koji dan doma jer je bebica bila ispod tri kile a ja zatvorena, tvrdog cerviksa, a nalazi svi savrseni svaki put i moji i bebini. sretno vam bilo

[/QUO
da i kod mene slicna situacija i daj mi jos molim te reci u vezi indukcije,strah me ko samog vraga,jer mi na prvom porodu pukao sfinkter i dodatne komplikacije radi toga i da ti ne pricam...i da, u prvoj trudnoci nije nista pronađeno na phd-u..hvala ti puno na odgovoru i pozz svim curama..