Stranica 46 od 95 PrviPrvi ... 36444546474856 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

nazalost same se moramo potruditi kako bi sve bilo ok...evo danas sam dobila nalaz obdukcije i sve sto samo znali dosad to je to,imao je on tesku srcanu manu al to nije genetski nego prirodno,jel je sve u redu i samnom i muzem,al eto sudbina i bozja volja..
    jel sad sve u redu sa trudnocom??drzim fige da bude sve ok,,bus ti to izgurala do kraja i uskoro ces imati svoju bebicu..

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

a sta su rekli za tvoju bebu,od cega je srce prestalo kucati??

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj micek7 prvotno napisa Vidi poruku
    nazalost same se moramo potruditi kako bi sve bilo ok...evo danas sam dobila nalaz obdukcije i sve sto samo znali dosad to je to,imao je on tesku srcanu manu al to nije genetski nego prirodno,jel je sve u redu i samnom i muzem,al eto sudbina i bozja volja..
    jel sad sve u redu sa trudnocom??drzim fige da bude sve ok,,bus ti to izgurala do kraja i uskoro ces imati svoju bebicu..
    sa trudnocom je sve ok,ja sam lose ali to je psiha ucinila,samo se nadam kada rodim da ce se to sve izgubit jer jos uvijek neznam kakav je to osjecaj primit svoju bebu u ruke..

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hipoksija,ugl nista nije pronadjeno sto bi ukazivalo na tako nesto,kazu doktori takvih slucaja imaju 3:2000 poroda godisnje,eto..

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

stafidrži se, puni se pozitivom jer bebe sve osijete.

Moja je ova trudnoća rizična od početka do kraja , neće biti dana da se mogu opustiti ali odlučila sam da probam i sada guram dan po dan i na kraju svakog dana Bogu zahvalim.

ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE U OVOJ 2012.GODINI I DA NAM OVAJ FORUM NAPUNI PUNO NOVIH BEBICA!

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

drage moje zelim vam od srca da sve prodje u najboljem redu i cestitati na hrabrosti jer nije lako nakon sto izgubis bebu na bilo koji nacin odluciti se na novu trudnocu i izgurati do kraja..
    stafi znam da je tesko i necu ti govoriti da se moras opustiti i uzivati jer znam da nemozes,polako i s pozitivnim stavom znam da ces uskoro imat svoju bebicu u narucju..
    klarita samo polako i miruj koliko mozes,bit ce sve u redu..
    zelim vam u novoj puno zdravlja i ljubavi a i strpljenja

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[COLOR="#EE82EE"][/COLOR
    CURKE SVE NAJBOLJE VAM OD ZELIM U NOVOJ GODINI

Posljednje uređivanje od stafi : 31.12.2011. at 18:46

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

najdraže moje mame,
    od srca vam želim prekrasnu Novu 2012.god., da vam bude ispunjena samo veseljem, te sa mirom u duši i sreći što imamo prekrasne anđelčiće svakoj u dom dođe mala bebica koja će vam činiti život lijepim i vratiti onaj izgubljeni osmijeh na lice.

Sretnu Novu godinu od srca želimo vam Nia i ja

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Drage moje SRETNA VAM NOVA GODINA i da nam ova 2012 g donese samo srecu,i veselje
    Posljednje uređivanje od adal : 01.01.2012. at 10:38

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje želim vam svima sretnu Novu godinu, da bude što manje tuge u vašem srcu, želim puno pozitivnih testića i predivne dječice koje će vam vratiti osmijeh na lice. Sjećajte se vaših anđela sa ljubavlju, ne gorčinom, jer samo tako ćete izlječiti vašu dušu. I sama sam bila dugo ogorčena na doktore i sve oko sebe, ispitivala sam zašto baš ja, a onda sam prihvatila da se jednostavno to moralo tako dogoditi i odlučila da ću što više potisnuti one ružne trenutke iz bolnice, a sjećati se onih divnih zajedničkih 6 mjeseci i to mi je puno pomoglo.
    Ljubim vas sve i želim svako dobro vama i vašim obiteljima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Drage moje zelim Vam sve najnajbolje u novoj godini!
    nek u kuci od svake od Vas odzvanja djeciji smjeh, nek vam tugu zamjeni sreca!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Svima vam želim sve što si i same želite!

Danas je dan kad sam dobila i odmah izgubila svoju curicu. Godine idu, može se, ali ne zaboravlja se. Tiho, tiho se sjećam...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

draga beti, nekako sam zapamtila 'tvoj' datum, sjetila sam te se u novogodisnjoj noci i jucer ...
    nadam se da si dobro
    sretna nova svima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kejt, hvala

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

drage curke vama i vašim najdražima želim sve najbolje u novoj godini
    tibi krasno si to napisala, ja isto mislim, ali da čovjek bude načisto sam sa sobom i sa svijetom treba proći malo vremena.....
    beti3
    mi lagano napredujemo, ušli smo u 3. tromj., raduje me svaki pokret moje bebice .........isto želim svima vama, što skorije....

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

beti
    ja jedva čekam svoj pregled 5.01. u Zg i opet vadim titar ali nalazi će tek onaj slijedeći tjedan. Molim Boga i držite mi fige, titrar je važan ali i pregled.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Beti
    Klarita molit cemo se za vas da sve bude dobro.....samo pozitivno i hrabro naprijed bice sve u redu....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage mame, vama i vašim obiteljima želim sretnu novu godinu. neka nam svima bude lakša od prošle.

trudnice, mislim na vas i šaljem zagrljaje da budete hrabre i vesele.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

želim vam svima sretnu i blagoslovljenu novu godinu i da svima se sve želje ispune ,,,,,,a da mi koje smo izgubile našu diijecu naše anđele da nam dragi bog dadne dijecu koju će mo grlit ljubit i zahvaljivat mu na tome ,,,,,puno pozdrava curkam koje su već noseće samo hrabro i polako mislimo na vas <3

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Beti
    uvijek je teško kad dođe taj dan bez obzira koliko godina prošlo!

Mandy ne mogu vjerovati da je već 3. tromjesečje! ja sad nisam sigurna jesam li propustila negdje, ali jel znate koji je spol bebica?
    draga moja šaljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izgurate do kraja i da na svijet dođe jedno divno malo biće!

klarita kako si nam? jesu li se mučnine išta smanjile?

petraanđeo, želja, adal, bambus, tibi, stafi, micek, incika, kejt, boxica, koksy, Roza i sve ostale cure koje nisam spomenula

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hvala svima.
    bzara, mandy čeka dečka.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    bzara, mandy čeka dečka.

Bzara

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Drage moje sretna vam nova godina sa zakasnjenjem
    Mi smo za novu bili na putu u Italiji , malo smo posjecivali svetišta i dosta se molili...
    Crkve su prepune slika i kipica male dijece anđela, to me posebno odusevilo..jer kod nas to nisam vidjela..
    sjecam se kad sam za proslu novu godinu poželjela da se u 2011 nesto lijepo desi, ali nista se nije promjenilo i to me pomalo razocaralo, toliko borbe i nista.. sve me strah zamisljati da bi u ovoj mogla primiti svoje zivo i zdravo dijete u ruke, jer se bojim da se opet ne razočaram,,,ah valjda ce i nama doci sunce, samo sto ga je sve teze i teze cekati...pusa vam

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

zasjat ce sunce draga latika samo nesmijemo se obeshrabriti nego biti pozitivne i ici hrabro naprijedmoramo samo biti strpljive i sve ce biti dobro..nikada ne gubiti nadu!!!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

znam micek ne gubim ja nadu nikada, ali eto ponekad smo nestrpljivi a znam da od toga nema nista...oko mene sve trudnice , skoro sve prijateljice, kume, i sve me strah tih osjecaja kad se njihova dijeca rode koju cu morati posjecivati i koju cu iscekivati skupa sa njima...sve ja to odradim ali se poslije kuci slomim, nadam se da kuzite...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala svima.
    bzara, mandy čeka dečka.

klarita draga, mislit cu i moliti za tebe sutra. javi nam se cin stignes kako je prosa pregled. mada , ja uopce ne sumnjam, virujem da ce biti sve za 5!

latika nek ste se vi malo odmorili. i tko zna, mozda ste se vratili vas troje s puta .

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    beti
    ja jedva čekam svoj pregled 5.01. u Zg i opet vadim titar ali nalazi će tek onaj slijedeći tjedan. Molim Boga i držite mi fige, titrar je važan ali i pregled.
    Klarita draga mislimo na tebe,javi nam se
    Micek
    svim curama pozdrav,mi smo u 34. tjednu,totalna mi konfuzija u glavi kako se blizi kraj,uhh..

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Klarita puuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled! jedva čekam da nam javiš kako je prošlo!
    stafi bit će sve ok, samo hrabro! još malo i tvoja mala mrvica je u tvojim rukama!
    mandy aaa mali princ stiže u vašu obitelj!
    latika znam draga kako je to! sjećam se jako dobro tog perioda, ali vjeruj mi kad tad i kod tebe će zasjati sunce i to tako jako da će sva ta tuga izblijediti! sigurna sam da jedno malo srčeko tako posebno čeka da dođe i u vaš dom!

svima šaljemo velike puse!
    i svima hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

klarita cekamo vijesti

latika draga uskoro ce to malo drago sunce obasjati vas dom

stafi jos malo pa ce i vase malo zlato biti s vamabas mi je drago!!

mi u ponedjeljak idemo na rebro za genetsko savjetovanje al samo razgovor zasad al cu ja inzistirat da nam naprave i kariogram,nadam se da ce sve dobro proci

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo mene opet malo, da vam zaželim sve najbolje! Nije kasno za lijepe želje nikada.
    Ja sam nekako uspjela ostaviti iza sebe svoje bolesti, odrekla se razno raznih preparata na kojima sam već godinama, bez nekih uspjeha. Prestala sam brojiti dane (plodne, neplodne, tjedne i mjesece, moje smjene+njegove smjene), štoviše mjesecima skačem po dnevnom boravku po programu naprednog ekstremnog fitness programa. Valjda kad mozak otpusti kočnice, stvari krenu.
    Od 1.1. imam pozitivan test na trudnoću!!!!!!!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    čestitam ti draga od srca!!!!!!
    i želim ti najuredniju trudnoću i da sigurno na ovaj svijet dođe jedno maleno biće!
    Posljednje uređivanje od bzara : 06.01.2012. at 22:37

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

optimisticna CESTITAM ,

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Optimistična prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene opet malo, da vam zaželim sve najbolje! Nije kasno za lijepe želje nikada.
    Ja sam nekako uspjela ostaviti iza sebe svoje bolesti, odrekla se razno raznih preparata na kojima sam već godinama, bez nekih uspjeha. Prestala sam brojiti dane (plodne, neplodne, tjedne i mjesece, moje smjene+njegove smjene), štoviše mjesecima skačem po dnevnom boravku po programu naprednog ekstremnog fitness programa. Valjda kad mozak otpusti kočnice, stvari krenu.
    sretno

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Čestitam na pozitivnom testiću.

micek7 avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

weeeeeeeeeeeee jako sam sretna zbog tebe i neka ti ova trudnoca donese puno srece u tvom zivotu

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

čestitam

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Hvala!!!!
    Radim još idući tjedan a onda na prvi pregled i odmah na bolovanje. Cijeli dan imam lagane grčiće i cijelo podne ležim. Svejedno nadam se najboljem.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Čim sam vidjela tvoj nick, pomislila sam na sretnu vijest. I naravno da je. Uživaj u trudnoći najviše što možeš, napiši ponekad kako beba raste ako stigneš. I sve najbolje želje ti šaljem.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Optimistična prvotno napisa Vidi poruku
    čestitam!!!!!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Čim sam vidjela tvoj nick, pomislila sam na sretnu vijest. I naravno da je. Uživaj u trudnoći najviše što možeš, napiši ponekad kako beba raste ako stigneš. I sve najbolje želje ti šaljem.

Naravno da ću stizati. Uskoro ću imati jako puno vremena.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

optimistična tako mi je drago zbog tebe! čestitam ti još jednom na maloj mrvici!

klarita kako je bilo na pregledu? javi nam se !!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

optimistična čestitam ti od srca

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Bok, cure, oprostite što se nisam javljala, jako mi muka pa jedva pišem po komp.I dalje povraćanje i samo ležanje.U Zg je sve bilo ok(put grozan, povraćala, umor), bebica je za sada dobro, 5cm, nn 1.3., kombinirani probir u redu.
    Dr je rekao da više ne vidm titar tako da ovi nalazi koje sada čekam su zadnji jer je titar 1:16 veliki i čim dođem u 20tj kreće s MCA UZV jednom tjedno radi procjene anemije.Transfuziju je moguće raditi oko 24 tj. Pitala sam ga hoće li me tada hospitalizirati a onje rekao da mi je bolje da dolazim jednom tjedno ako nema potrebe za transf jer bi se u bolnici osijećala kao u zatv oru.(Sv.Duh).
    Zaista ne znam, pitovanja me iscrpe jako ima od St do Zg pa makar išli autoputom. Vidjet ću kad dođe do tada, sve bih ja izdržala jedino bi mi razdvojenost od Klare teško pala.
    Utješilo me što je rekao da do 20tj beba ima dovoljne zalihe eritrocita pa nije imao slučaj da trudnica ne dogura do 20tj.(slučaj kao moj) tako da se nadam da ću i ja.
    Sada čekam da mučnine prođu da napokon uživam jer ovo je iscrpljujuće. Smršavila sam 5kg.Sutra sam 12tj pa računam tu do 16 , tako mi je uvijek bilo.

optimističnaBaš mi je drago!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

cure nije me dugo bilo....

histeroskopija radi septuma i zatim prvi slj mjesec dugoočekivani +++++++++++++++++++++++++++++++. 5+2
    nisam opuštena, koma mi je u glavi ali trudit cu se ne živcirati se

trudnice drage

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

klarita2

twin

Hrabro, cure~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 09.01.2012. at 15:33

stafi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj twin prvotno napisa Vidi poruku
    cure nije me dugo bilo....

histeroskopija radi septuma i zatim prvi slj mjesec dugoočekivani +++++++++++++++++++++++++++++++. 5+2
    nisam opuštena, koma mi je u glavi ali trudit cu se ne živcirati se

trudnice drage
    bravo,cestitke,nece biti lako,dan po dan do cilja

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Klarita drago mi je da sve ide kako treba i da ste nam vas dvoje super a mucnine ce valjda ubrzo biti proslost

A ova godina je zaista pocela lijepo plusici prosto pljuste

twin CESTITAM samo polako bude sve super

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

twin čestitam od srca, drži se
    klarita polako, korak po korak, stići ćeš do cilja

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bravo optimističa i twin!! superrr. čestitam!!!!
    klarita

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dakle ova 2012 god je počela stvarno predivno!

twin čestitam ti draga od srca!!!!!!!!!!!!!!!!! bit će sve u redu sigurna sam! uz tebe smo do kraja, do trenutka kad ćeš to maleno biće uzeti u svoje ruke!

klarita draga, joj sjećam se s Niom kako sam umirala do mučnina! od srca želim da je ovo kraj tog perioda i da počneš uživati u trudnoći!
    Sv.Duh je odlična bolnica što se tiče stručnjaka koji rade tamo. sigurna sam da si u dobrim rukama! kod kojeg si dr?
    samo polako draga, uz tebe smo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •