ninasamo placi...ja sam imala faze kad bih toliko plakala da ne bih vise sebi dolazila i onda bih uzela nesto za smirenje, jer sam se samo tako mogla smiriti. To je najvise bilo kada sam shvatila da nema vise natrag, da mog Patricka nema i nikad ga nece biti tu pored mene...
tikica, obozavam vidjeti ovu malu guzu na tvom avataru! Tako mi je sva medena![]()
Luna, ovo te moram pitati! Nakon tvog iskustva poslije poroda, kako se nosis sada, par dana pred porod?Jer meni se nemoguce cini ponovno radjati normalno, jer mislim da bih izludila za vrijeme poroda, i da bih sve mucila pitajuci je li beba dobro...da cujem da bebin puls nije dobar, mislim da bih crkla.Oprosti ako ti postavljam ovakvo pitanje sada kad ne smijes na to misliti. I molim te, nemoj odgovoriti ako ne mozes...Ljubim te!I da, ideju za psicaimam i ja!!Samo se tu jos moj muzic nije potpuno slozio! Ali mozda ga uspijem ubjediti. Mada sam ja veliki perfekcionista sto se cistoce i bakterija tice, pa cu morati malo poraditi na sebi prije nego se odlucim na taj korak, ali cu uspjeti!
Renchy moja, prihvatiti ne moras jos uvijek! Tek je proslo mjesec dana i ne tjeraj se na to, jer je to NEMOGUCE! Ja se nakon dva mj.osjecam kao da sam na istom, a ne ti...Pusti sve, tuguj, placi, budi neraspolozena, jer je sve to normalno poslije naseg gubitka! I tko god te ne razumije ne zasluzuje biti dio tvog zivota!
Sto se tice voznje auta, isto mi se dogadja. Kud god mogu bez njeg, idem bez njeg, jer tako nesvjesno vozim i nekoncentrirano, da se bojim da cu jos nekog ubiti na putu...jesi pocela raditi?
Mm i ja imamo jos jedan veliki korak ispred nas. Sutra nam dolazi u posjetu babica koja je Patricka donijela na svijet. To je jedna mlada djevojka, koja je tek prije god.dana diplomirala i nas slucaj joj je bio prvi takav u karijeri i naravno ogroman sok. Sjecam se kako je uplakana dosla k meni nakon sto smo saznali da je Patrick umro...sjecam se i lijepih stvari, dok sam tiskala, uzela je moju ruku i stavila ju na njegovu glavicu, i bodrila me da ja to super radim. Nikada necu zaboraviti te trenutke...
Preko Uskrsa odlazimo mojoj sestri u RH u posjetu. Kako nitko od moje obitelji nije bila na sahrani, mm i ja cemo organizirati mali ritual da se svi zajedno jos jedanput mozemo oprostiti od naseg Andjela. Svima ce to puno znaciti, zato jer znamo da su svi 10.02.bili uz nas, sa upaljenim svjecama, iako nas je dijelilo cak i vise od 1000km i snjezna oluja...znam da i dan danas placu za njim.Nadam se da ce nam poslije ovog biti svima malo lakse. Sigurna sam da ce biti jako tesko, posebno nama dvoma ponovno proci sve to, ali sam i sigurna da je to jos jedan veliki korak ka izlijecenju.
Ljubim vas puno i zelim lijepu vecer!