Jučer sam izašla iz bolnice nakon carskog praznih ruku
nakon uredne trudnoće došla sam na redovni pregled u 38 tjednu i djetetu nije kucalo srce, večer prije se ritala i nasmijavala pola obitelji koja se baš to veče skupila kod mene da bi ujutro u pola 9 ctg bio taaaaako prokleto tih
uslijedio je porod, dugih 8 sati ali sam na kraju završila na carskom
moja bol je malo manja jer imam dvogodišnjaka, moje sunce, moj život koji je došao po mene u bolnicu tako da sam ipak izašla s djetetom ali ruke su bile prazne a duša boli
Luciju su sahranili dok sam bila u bolnici, tatko ju je dočekao kad je došla kući a ja sam se jučer oprostila od nje. To je tako neprirodno da roditelj sahranjuje djecu...
doktori su bili istinski potreseni jer im ništa nije jasno, čekamo nalaze histološkog, jer je sve bilo u najboljem redu, pl. voda, beba, ja, ispada kao da je zaspala pa me to tješi jer nije bila u nikakvom stresu
Pod kraj trudnoće sam samo pričala kako jedva čekam da ju primim u ruke, stavim na prsa koja su se napunila mlijekom - tolika čežnja za mirisom bebe i toplinom malog tjelešca i na kraju ovo...
ruke prazne, bromergon radi svoje, tijelo boli, suze klize, a duša vrištiiiiiiiiiii
oprostite jer pišem zbrdazdola ali... ma razumijete me nažalost jer i vaša bol je jednaka mojoj