Hej drage moje mamiceee
Evo da se i ja javim nakon dana nejavljanja! Znam zlocesto od mene, ali sam imala svo ovo vrijeme posjetu i ili nisam stizala na komp ili sam bila izmrcvarena i umorna, pa nisam imala volju. Sad sam opet sama doma, imam vremena za sebe i za vas
Kod nas nema nista novog, osim gljivica kod mene :D hahaha, eto da, to je novo, lijecim se sada...pretpostavljam da su dvije gripe jedna za drugom donijele svoje i medikamenti koje sam uzimala su pokrenuli vragove u mojoj cijenjenoj vagini! Tako da, skoro 100% sam sigurna da ni ovaj mjesec nista od plusica! Nekako me trta hvata, blizi se peti mjesec i vrijeme kad smo zaceli Patricka...nekako se ujedno i nadam i bojim se da cemo drugu bebu bas u tom mjesecu zaceti...ali to ce opet biti kako mora biti i necu se sada time previse opterecivati. Ginic je rekao ukoliko za tri mjeseca ne zatrudnim da mu se javim, da vidimo u cemu je problem. Pa eto, vrijeme ce pokazati svoje. Inace sam ovih dana nemotivirana za sve, nadam se da ce se s proljecem popraviti i moje dusevno stanje
Ljubim vas sve i saljem puno pusa