Stranica 73 od 95 PrviPrvi ... 2363717273747583 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,601 do 3,650 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Patik,slučajno sam naletila na ovu temu, krenula čitati i ostala sam zapanjena količinom boli s kojom se morate nositi vi hrabre mame anđela.Posebno me dirnula tvoja priča i tvoja neizmjerna tuga i patnja.Stvarno mi je drago da u sebi ponovno nosiš život koji će uvjerena sam,učiniti tvoj život ponovno potpuno smislenim i sretnim.A mislim da je sada najsretniji prekrasni crnokosi anđeo koji će napokon vidjeti svoju mamu sretnu,a mislim da to najviše želi...
    Divim se vama mamama anđela i stvarno mislim da su za to odabrane posebne osobe...

danas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga Patik, cestitam vam od srca. Misli pozitivno i sve ce biti ok.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mame anđela!
    Kako su vaši muževi/partneri podnosili gubitak? Ja ne mogu prodrijeti do svog, bježi od mene, ne želi razgovarati i to mi još teže pada. Pokušala sam razgovarati, objasnila da mi treba njegova blizina, dodir, utjeha, ali on se iscrpljuje poslom, dođe krepan doma i samo legne... Kad sam prije 20 g izgubila curicu, stariji sin je imao 1,5 g, stalno sam ga ljubila i mazila i bilo mi je lakše. Sad su ostala djeca već velika (najmlađi 13) i ne žele biti u naručju, a meni to tako treba...

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ista situacija i kod mene....samo radi i radi.....razgovarat ne može....na večer se okrene i ode spat....u početku je non stop bio u mom zagrljaju...ne znam što se sada dešava??

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Patik_moj <3 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, necete vjerovati---nisam ni ja sama!!Ali jucer 2 pozitivna testa!!¨Nisam mogla doci k sebi, bas sam ovaj mjesec bila sigurna da nisam...eto, morala sam to podijeliti sa vama. Sada samo moram docekati 09.04. kad imam prvu kontrolu, da vidimo da li je sve uredu...samo da mrvica ostane uz mamu <3
    Ljubim vas puno i da, oprostite ako sam javila na pogresnom podforumu, gdje se vise manje pisu tuzna iskustva, ali tu najcesce pisem...nadam se da mi druge mamice nece zamjeriti i da ce i vas uskoro preplaviti ovaj lijepi osjecaj Ljubim vas sve
    patrik, neka ti je sasrećom... zaista prelijepa vijest

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mame anđela koje su u Zagrebu!
    Danas sam saznala da u crkvi u Sigetu, iza večernje svete mise utorkom obavljaju krštenja naših anđela! Pa eto, ako tko hoće...

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj carmina burana prvotno napisa Vidi poruku
    Mame anđela!
    Kako su vaši muževi/partneri podnosili gubitak? Ja ne mogu prodrijeti do svog, bježi od mene, ne želi razgovarati i to mi još teže pada. Pokušala sam razgovarati, objasnila da mi treba njegova blizina, dodir, utjeha, ali on se iscrpljuje poslom, dođe krepan doma i samo legne... Kad sam prije 20 g izgubila curicu, stariji sin je imao 1,5 g, stalno sam ga ljubila i mazila i bilo mi je lakše. Sad su ostala djeca već velika (najmlađi 13) i ne žele biti u naručju, a meni to tako treba...
    Citiraj anđeo26012013 prvotno napisa Vidi poruku
    ista situacija i kod mene....samo radi i radi.....razgovarat ne može....na večer se okrene i ode spat....u početku je non stop bio u mom zagrljaju...ne znam što se sada dešava??
    a vidiš kako smo svi različiti i kako na sve različito gubitak pogađa. Moj muž je taj koji je htio pričati a ja sam bila ta koja se je povukla.. totalno smo se otuđili, ma bilo je tu i svađa u mojim teškim krizama.
    onda sam ja počela pisati po forumima na ovakvim temama (bilo mi se je lakše otvoriti među mamama).. on je primjetio gdje pišem.. i počeo me je čitati.. i tako je malo po malo došao do mene.
    Ja sam bila ta koja nije željela razgovarati, ma sa nikim.. a najgora su mi bila tješenja ljudi.. ma biti će bebica, proći će to itd - to nisam mogla podnjeti

On sigurno tu svoju tugu ispoljava na neki način.. jednostavno mora... prevelika je to bol... e sad je na tebi da otkriješ na koji i možda da mu se ti prva približiš

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mame anđela!
    pusti ga neko vrijeme mozda on to jos nije prihvatio i nije svijestan svega jer svi razlicito reagujemo i dozivljavamo svoje traume,ja mislim da on bjezi iz stvarnosti i od svog bola da se ne bi slomio i zato toliko radi i ne zeli razgovarati o tome,daj mu vremena....
    moj je cijelo vrijeme bio uz mene i uvijek smo pricali o svemu i danima smo vrtjeli jednu te istu pricu i uvijek nam je mrvicu bilo lakse,plakao je samnom,noci smo provodili zagrljeni i budni do jutra tjeseci jedno drugo i uvijek je pricao o svemu jer nam je tako bilo lakse,bio je jednostavno predivan i jako sam mu zahvalan na svemu,na neki me nacin bas on drzao da ne pšoludim od svega....i njih boli i oni pate samo nekima treba vremena da to sve dodje do njihovog mozga i da pokazu osjecaje....

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

i evo... nebo je dobilo još jednog anđela... malu Noru foru.. strašnog lava...

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ha,ha,ha...moje zelje koje sam ti uputila se ostvarile...dakle Patik i ovaj put idemo zajedno,ali do pobjede!Uf sad sam jaca,imat cu sugovornika u napadu strahova,zelja,srece...Jakoooooooo si mi uljepsala dan!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Nora mali anđele počivaju miru Božijem

Patik čestitam od srca, bit ce sve ok, javljaj nam stanje nakon pregleda...

i kod mene novosti , moja bebica ima tek 4 mjeseca a ja trudna 9 tj nazalost imam hematom pa se moram cuvati

neka nam je svima Bog na pomoći

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

[QUOTE=latika;2372597

i kod mene novosti , moja bebica ima tek 4 mjeseca a ja trudna 9 tj nazalost imam hematom pa se moram cuvati

neka nam je svima Bog na pomoći[/QUOTE]

prekrasna vijest,čestitam latika!!!!moje nećakinje su isto tako mala razlika

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

draga patik prekrasne vijesti! od srca ti želim lijepu i školsku trudnoču!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Patik, latika

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Moj anđeo je danas trebao biti u mami 17 tt
    Jooj kako boli!!!!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

30+1 mi je trebalo biti,znam kako ti je

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Dobila sam prekrasan mail od prijateljice...
    "...draga, kakve suze? Pa ti trebaš slaviti! Imaš prekrasnu obitelj ovdje i imaš obitelj na nebu! Pa ti ne možeš biti bliže Bogu, nemaš pojma koji je to blagoslov! Sad se možeš moliti svojim anđelima i sve će ti biti uslišeno..."
    Hvala ti prijateljice!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajme nema me par dana i tako lijepa vijest!!!!!!!!
    Patik samo pozitivno!!!!!!!
    ajme baš sam happy!!!!
    ajme!!!!!!!!!

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala cure na cestitkama!!!
    tuznice drzite se , doci ce i vasa duga sigurno, mozda se sada cini da sunce nece nikada izaci , (tako sam i ja mislila) ali hoce , budite jake i cuvali vas vasi anđeli

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dobila sam prekrasan mail od prijateljice...
    "...draga, kakve suze? Pa ti trebaš slaviti! Imaš prekrasnu obitelj ovdje i imaš obitelj na nebu! Pa ti ne možeš biti bliže Bogu, nemaš pojma koji je to blagoslov! Sad se možeš moliti svojim anđelima i sve će ti biti uslišeno..."
    Hvala ti prijateljice!
    prekrasna poruka , i zaista je tako

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Patik samo hrabro,pozitivno

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Hvala vam drage moje!!!I ja sam presretna i jako pozitivom ispunjena! Moja terapeutica, kojoj je isto sin poslije poroda umro, mi je jako velika podrska, super me razumije i pomaze...Pocela sam prvo plakati, bojati se, ali sada znam da od nerviranja i bojanja unaprijed nemam nista i sto ce biti biti ce...a ja moram uzivati u ovom malom cudu i koliko god dugo se ono odlucilo zadrzati u meni, ja moram uzivati u tim trenucima!! Jer sama trudnoca je jedan veliki blagoslov i zahvalna sam Bogu sto mi je po drugi put dao mogucnost da osjetim to prelijepo stanje!
    Hvala vam puno na cestitkama! Izvjestavat cu vas i dalje i vidim da nas ima jos! Nadam se da ce do ljeta svaka, ali SVAKA moci pisati o svojim mucninama i nespaavanju! Ljubim vasss

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mame anđela koje su u Zagrebu!
    Danas sam saznala da u crkvi u Sigetu, iza večernje svete mise utorkom obavljaju krštenja naših anđela! Pa eto, ako tko hoće...
    Jel to kod fra Smiljana?

Nove trudnice, čestitam i želim vam trudnoću by the book

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ne kužim to s krštenjem. Nama je svećenik bio na pogrebu ali je rekao da se beba ne krsti baš zato što je anđeo.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

kljucic je, to je tamo!
    nina70 ni ja ne kužim, ali otići ću...

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

carmina burana ajde pa javi o čemu se radi

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bila sam 2 puta kod fra Smiljana prije 3 godine
    onda je to bilo svakog zadnjeg utorka u mjesecu
    bude masa ljudi i traje 2 sata
    ali na kraju je bilo samo blagoslov vode, ulja..

masal avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Godine prođu, osjećaji nikada, no svima nama želim drugu priliku, čestitke svima koje su je dobile.

MOM ANĐELU
    Onda... ,meni već davno,
    a opet tu,
    sada,
    uvijek,
    bez prestanka,
    tvoje oči pamtim od prvog dana kada sam ih ugledala...
    ....a u njima...
    ....tvoju nevinost,nježnost,beskrajnu ljubav...bezuvjetnu
    Duša izgori u trenu ,kad oči se sklopiše...
    Tuga .... i samo tuga...
    Dok riječi ne čuh pametne...'' to je samo obmana''
    Tog trena u sebi osjetih jakost što mi bi dana...
    ...nestadoše suze... isuše se...
    ...i svatih...
    O Bože moj..
    dao si mi...
    onda uzeo...
    a zapravo dao...
    ...mog... anđela...

Anđele moj, čuvaj me zauvijek...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Latika čestitke od srca! neka bude lijepa školska trudnoča!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pravi baby boom, nadam se da će potrajati i još pokoju uhvatiti!!!!! cure držite se bez straha!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim to s krštenjem. Nama je svećenik bio na pogrebu ali je rekao da se beba ne krsti baš zato što je anđeo.
    Da. I nama je tako rečeno. Mrtvorođenče je anđeo i ne trebaju mu nikakvi sveti sakramenti. Naša Laura je imala sprovod sa svečenikom i misu na nakane.

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Evo cure, glava je, kao što nažalost znate, prvih dana u rasulu pa prihvatiš informaciju bez provjere. Valjda je to hvatanje za slamku i borba s realnošću bez uplitanja razuma. Tako sam i ja prihvatila informaciju o krštenju i shvatila da se radi o krivoj interpretaciji pojedinaca, koji su me nehotice dezinformirali s namjerom utjehe. Ne zamjeram to. I meni je sada logično i jedino ispravno ovo što vi pišete - sakramenti su za žive. Naš dječak je kršten našom ljubavlju, bio je i ostao zauvijek Božji, samo nakratko prošavši u tjelesnom obliku kroz naše živote...
    I nemojte moliti Pokoj vječni, već Slava Ocu jer On nam je dao na tren svoja najljepša i najčistija bića, naše anđele...

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga carmina burana i ja se sada sjećam da je i nama netko rekao ovu zadnju rečenicu, ali ja se svaki put na to rasplačem. Kako prihvatiti da je to blagoslov kad prejako boli?

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Boli... beskrajno... ali moramo ih pustiti...

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kako prihvatiti da je to blagoslov kad prejako boli?
    Draga nina, ovo prihvacanje dolazi sa vremenom...i sama znas kako mi je bilo na pocetku, kroz sto sam sve prosla...odbijala vjeru i krivila Boga za sve sto mi je ucinio...ni sada ti ne znam reci kako ni zasto, (uz veliku pomoc svoje terapeutice i tableta koje su otklonile tesku depresiju nakon svega), sada mogu reci da mi je Bog dao jednog prelijepog Andjela...kako znam da je Andjeo? Znam jer zivi u mnogim ljudima, mnogima u mojoj obitelji je ovo promijenilo zivot...zblizilo nas, shvatili smo da nije sve u materijalnom i da moramo cijeniti ono sto imamo...tata koji je godinama bio teski psihicki bolesnik, sada se dize, zbog mene, zbog nas, zbog svoje djece i unucica...a to znam da je djelo samo mog malog Patricka, koji je sa razlogom usao u moju pupu, zadrzao se tamo predivnih devet mjeseci i otisao...pa tko sam ja da ga drzim? On je Bozje dijete, a ne moje...On mi ga je dao samo na tren da ispravi neke stvari u mom zivotu...i uspio je.
    A ono sto me prije par dana zacudilo i potaknulo me opet na razmisljanje, da li je moj Andjeo tu uz nas, je bio i dogadjaj kad je moj 5-godisnji pas usao sam u Patrickovu sobu (inace to nikad ne radi kad smo mi u drugoj prostoriji, jako je vezan uz nas i samo je tamo gdje smo mi), poceo plasljivo lajati i pobjegao iz sobice dosao k nama i sakrio se mm-u iza nogu :D a mi smo se samo smijali i pitali ga da li je vidio naseg Andjela tamo, jer nam je to bilo jedino logicno razmisljenje u tom trenutku. Inace, da kazem, moj pas u stanu nikada ne laje
    I da, napisah puno a ne kazah mnogo vrijeme i Bozja ljubav ce vam pomoci prihvatiti to i svoju slabost pretvoriti u jakost! Ljubim vas puno i drzite mi se...

P.S. Carmina, jel ja to tocno citam ili ti imas 5 ovozemaljske djecice?? sorry, ako sam pogresno protumacila tvoj potpis!

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Patik da, 5 ovdje i 2 i nadamo se još jednom Božjem blagoslovu!

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Patik da, 5 ovdje i 2 i nadamo se još jednom Božjem blagoslovu
    Jooooooooj, kako vam zavidim To mi je najveca zelja, imati puno djece, hehehe! A tu kod nas svi misle da sam luda, jer se tu ima po jedno, max.dvoje...a ja si vec sada gledam kombi, da mogu potrpati svu djecu :D Cak odustajem od svog ljubljenog cabrija u zamjenu za jedan bus :D ALi eto bit ce onako kako Bog dragi da...Nek On odluci onako kako je najbolje za mog muzica i mene! A vi uopce niste LUDI, to je nesto prelijepo! Samo naprijed! Pusaaa velikoj obitelji!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Patik, znam ja da moramo pustit svoje anđele, samo sam htjela reć da je teško radovati se i zahvaljivat Bogu što smo ih izgubili. Ja još nisam na tom stupnju razvoja Voljela bih da mi ga je Bog ostavio a ne uzeo k sebi. Svi mi govore da smo odabrani, a ja se mislim kud je nas odabrao kad ima toliko boljih ljudi? Možda nas je htio kaznit? Ali takvu kaznu ne zaslužuju ni puno puno lošiji ljudi od nas!
    Znaš da se sve tu radujemo svakoj trudnoći, a naročito kad se to desi roditeljima anđela. Mislim da će ti (bez obzira na strahove) ova trudnoća i dolazak nove bebe biti najbolja terapija za sve što si do sad pretrpjela. Nažalost, ima nas ovdje koje nemamo djece i možda više nikad nećemo ostvariti majčinstvo jer prirodno ne možemo do trudnoće a Zakon nas ne financira jer smo "stare". Bojim se da će tada rane puno teže zacijeliti....

Što se tiče tvog psa vjerujem da životinje i rijetki ljudi mogu osjetiti neku energiju.
    Pusu šaljem i od srca želim da dobijete lijepu zdravu bebicu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Majke anđela, sve vas grlim i molim Boga da nam dadne snage :live2:
    Evo, nažalost i ja se moram pridružiti vama...16.3.2013.g. u 15i35 i 15i45 sa 22 TT rodili se naši anđeli Marija i Tadija!!! Bog ih je odmah uzeo k sebi...ne moram vam ni reći kolika je bol i patnja obuzela naša srca...koliko su se svi radovali toj dječici jer ih čekamo preko 7 godina, jer već imamo iza sebe izgubljenih trudnoća, jer teškom mukom dolazimo do tudnoće...ali eto, nekako se nosimo, naši anđeli mole za našu snagu...!!!
    Sve vas grlim i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što lakše nosite ovaj križ i da u vaše živote čim prije uđe malo stvorenje koje će zaliječiit ove duboke rane!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 28.03.2013. at 10:04

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Mury sve znam i ne mogu ti opisati koliko mi je žao. Stvarno se nadam da ćete uskoro uspjeti. Piši kad god osjetiš potrebu, možda ti bude malo lakše

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mury, grlim te i suosjećam u tvojoj boli

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Patik, znam ja da moramo pustit svoje anđele, samo sam htjela reć da je teško radovati se i zahvaljivat Bogu što smo ih izgubili. Ja još nisam na tom stupnju razvoja Voljela bih da mi ga je Bog ostavio a ne uzeo k sebi. Svi mi govore da smo odabrani, a ja se mislim kud je nas odabrao kad ima toliko boljih ljudi? Možda nas je htio kaznit? Ali takvu kaznu ne zaslužuju ni puno puno lošiji ljudi od nas!
    Znaš da se sve tu radujemo svakoj trudnoći, a naročito kad se to desi roditeljima anđela. Mislim da će ti (bez obzira na strahove) ova trudnoća i dolazak nove bebe biti najbolja terapija za sve što si do sad pretrpjela. Nažalost, ima nas ovdje koje nemamo djece i možda više nikad nećemo ostvariti majčinstvo jer prirodno ne možemo do trudnoće a Zakon nas ne financira jer smo "stare". Bojim se da će tada rane puno teže zacijeliti....
    .
    ja se u potpunosti slažem sa tobom... i ja sam nakon gubitka dobijavala riječi da smo odabrani, da mogu biti sretna što imam anđela i obitelj na nebu... itd itd.. i riječi i pisma i SMS-ove... u početku me je to zadovoljavalo a onda sam jedan dan pukla i rekla.. ma kakve su to riječi? tko mi ih uredno šalje? prijateljice koje imaju živu djecu?! tada me je to još više ogorčilo. Baš sam bila ogorčena pa sa mamama koje imaju živu djecu nisam željela o tome pričati - išla mi je na živce njihova suosjećajnost (oko čega? oko nečega što ne razuzmiju - srećom pa ne razumiju). Spoznala sma da sam živo biće i želim živo dijete pored sebe... i nikako taj način utjehe ja nisam mogla prihvatiti (nije mi realan, to mi je samotješenje).

Nažalost, iz iskustva mogu reći... tek kada zatrudnite sa novom bebicom, malo je lakše, fokusirate se na budući život, bude naravno opet teških trenutaka ali kako trudnoća napreduje sve manje...
    Kada se nova bebica rodi, opet ste fokusirane na nju u prvim mjesecima a onda počne (valjda je to psiha) ono uspoređivanje, da je prva živa kako bi sad izgledala? da li bi ličila na bracu ili seku? I tada dolazi opet ta faza tuge ali na drugačiji način...

I onda spoznaš... da nije bilo anđela prvog nikada nebi bilo te druge žive bebice ili je nebi bilo u tom trenu kada je došla na ovaj svijet.... i tako ukrug.. svako malo se preispituješ.
    ali isto vjerujem da roditelji anđela nose jedan nevidljivi teret na duši, spoznali su smrt na najgori mogući način i da me danas sutra moje dijete čeka negdje... negdje daleko i negdje meni srcu poznato...
    Posljednje uređivanje od mačkulina : 29.03.2013. at 08:22

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mačkulina, baš tako. Mislim da sve mame anđela, bez iznimke, prolaze iste faze tuge i u novoj trudnoći. I točno kako si rekla, nosimo nevidljivi teret na duši, ali dok se drugi boje što će biti nakon smrti nama je to nada za ponovni susret s našim anđelima

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Najteze je sad za blagdane,..majke sa djecom rade pisanice,dok ja gledam u Nebo i nosim cvijece na grob,tesko je!cestitam buducim mamama na forumu,,nadam se da cu i ja jednom skupit snagu i odlucit za novu trudnocu,iako me strah jer mi kasni 2 dana,a tek je proslo 2 mj.otkad je moj sin postao andjeo..

danas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury zao mi je. Suosjecam u tvojoj boli

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Mury žao mi je. Ja sam gubila sa 20 tt. Tako mi je žao. Ne ponovilo ti se to nikad više!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam cure moje na lijepim rijecima !!! Dao Bog da nas je sto manje na ovoj temi,i da cim prije mi koje jos nemamo djece nakon nasih andela rodimo zdravu djecu, kako bi ova nasa bol barem malo bila ublazna !!Drzite se hrabrice moje!

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure moje na lijepim rijecima !!! Dao Bog da nas je sto manje na ovoj temi,i da cim prije mi koje jos nemamo djece nakon nasih andela rodimo zdravu djecu, kako bi ova nasa bol barem malo bila ublazna !!Drzite se hrabrice moje!

nadam se što prije svima nama da zasija sunce

Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Evo jedna predivna stranica, možete svojim anđelima zapaliti svijeću i naći malo utjehe u prekrasnim stihovima!
    http://thelostones.co.nz/?pg=home

An Angel in the book of life
    wrote down my baby's birth
    and whispered as she closed the book
    "too beautiful for the Earth"

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hvala ti puno!!kako si??ja sam bila večeras u crkvi,cijelu misu proplakala u tišini

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •