Stranica 78 od 95 PrviPrvi ... 2868767778798088 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,851 do 3,900 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozz..
    Evo me nazalost i na ovoj temi... Pokusat cu se predstaviti..
    Prica mm i mene pocinje jos proslu godinu kad smo saznali da mm ima dijagnozu oligoasthenospermiu, sto jednom rijecju znaci neplodnost... dosta smo se suocavali s tim, međutim mm i ja imamo veeeliku moc komunikacije i sve rijesavamo puno pricanjem o problemima i poceli smo se veseliti ivf postupcima.. U 6 mjesecu nakon 3.ivf-a tj. prvog stimuliranog, ugledali smo ono sto se svi nadamo da cemo barem jednom vidjeti u svom zivotu a to je + na testu, velika beta, i napokon i srceko... Sve je bilo savrseno do 14 tjedna, svaki sam dan setala, uglavnom uzivala, dok nisam jednog dana pocela osjecati kao menstrualne bolove i vidjela neku srkvicu, odmah sam jurila u bolnicu...da skratim.. od tog dana ja sam imala kontrakcije i krvarila sve vise i vise, dijagnoze su bile placenta previa koja je krvarila, hematom, kontrakcije, manjak plodne vode, anemija (dobila i transfuziju), lezala sam mjesec i po dana u bolnici..sve sam radila lezeci i ipak se nadala najboljemu..iako sam i zdravstveni djelatnik imala sam i rezervu sta ako ne bude sve dobro..Prvi sam put zavrsila u rađaoni sa jakom krvarenjem i trudovima.. meni je bilo kao da nosim 100 kg na leđima, rekla sam doktorima da puste da priroda odradi svoje ili Bog tko god odlucuje o tome jer ovo je pre dugo trajalo da bi nesto dobro ispalo, međutim i to se smirilo, nakon par dana i krvarenja vise nije bilo, i opet nada i vjerovanje u najbolje, pocela sam se i moliti Bogu.. na uzv, placenta 1 cm od usca, ali jako malo plodne vode, beba super...poceli me tankati s tekucinom, trbuscic napokon narastao...
    30.10. nakon 10 dana zavrsila sam opet u rađaoni u 21 tjednu trudnoce sa jakim trudovima, krvarenja nema.. kaze doktorica da je beba vec u kanalu..hitno me prevezli u rađaonu, zacuđujuće sam bila hladne glave..stalno sam si govorila: Bože, ako je ovo tvoj plan ja cu ga takvog prihvatitit... Ctg negativan... rodila sam jako brzo, stisla 4-5 puta i sve je bilo gotovo, ja i dalje smirena, strah me je bilo od proslog krvarenja kad sam mislila da ce morati i moju glavu spasavati... placenta ne ide sama van, pa je urađena i kiretaža... anestezija me spasila, tako sam se lijepo naspavala nakon mjesec i po dana...ujutro sam zamolila dr da me pusti kuci jer vise nisam mogla izdrzati u toj bolnici... fizicki sam bila rasturena, jos se oporavljam ali psihicki i dalje smirena..u nedjelju na misi isplakala dusu i nakon tog dana pa sve do sad i dalje smirena, bez ikakvih ruznih misli... cak mi je malo to i cudno..a valjda cu prasnuti kad se nakupi, samo ja ne dozvoljavam da se nakuplja jer puno pricam o tome pa valjda se i tako ispraznim.. ne sekira me to, tj. nista me vise ne sekira... naucila sam puno u ovoj trudnoci, zivim iz dana u dan, nista ne planiram vise, bit ce sta bude ali znam da ce biti... Brzo ce proci ovi mjeseci pa cemo opet krenuti na nase postupke i vjerujemo da ce slijedeca trudnoca biti uredna... E htjela sam jos reci da kad sam rodila, nitko nije mogao prepoznati spol pa si mislim da je ipak bilo nesto urođeno, sto me i tijesi na neki nacin...znati cemo vise nakon nalaza i kontrole u petak..
    Eto htjela sam podijeliti i sa vama svoju pricu, mozda cete misliti da nisam normalna sta tako razmisljam..ali takva sam.. zivot ide dalje..moj anđeo ce ostati u mojem srcu samo za mene...
    pusa svima...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz..
    Evo me nazalost i na ovoj temi... Pokusat cu se predstaviti..
    Prica mm i mene pocinje jos proslu godinu kad smo saznali da mm ima dijagnozu oligoasthenospermiu, sto jednom rijecju znaci neplodnost... dosta smo se suocavali s tim, međutim mm i ja imamo veeeliku moc komunikacije i sve rijesavamo puno pricanjem o problemima i poceli smo se veseliti ivf postupcima.. U 6 mjesecu nakon 3.ivf-a tj. prvog stimuliranog, ugledali smo ono sto se svi nadamo da cemo barem jednom vidjeti u svom zivotu a to je + na testu, velika beta, i napokon i srceko... Sve je bilo savrseno do 14 tjedna, svaki sam dan setala, uglavnom uzivala, dok nisam jednog dana pocela osjecati kao menstrualne bolove i vidjela neku srkvicu, odmah sam jurila u bolnicu...da skratim.. od tog dana ja sam imala kontrakcije i krvarila sve vise i vise, dijagnoze su bile placenta previa koja je krvarila, hematom, kontrakcije, manjak plodne vode, anemija (dobila i transfuziju), lezala sam mjesec i po dana u bolnici..sve sam radila lezeci i ipak se nadala najboljemu..iako sam i zdravstveni djelatnik imala sam i rezervu sta ako ne bude sve dobro..Prvi sam put zavrsila u rađaoni sa jakom krvarenjem i trudovima.. meni je bilo kao da nosim 100 kg na leđima, rekla sam doktorima da puste da priroda odradi svoje ili Bog tko god odlucuje o tome jer ovo je pre dugo trajalo da bi nesto dobro ispalo, međutim i to se smirilo, nakon par dana i krvarenja vise nije bilo, i opet nada i vjerovanje u najbolje, pocela sam se i moliti Bogu.. na uzv, placenta 1 cm od usca, ali jako malo plodne vode, beba super...poceli me tankati s tekucinom, trbuscic napokon narastao...
    30.10. nakon 10 dana zavrsila sam opet u rađaoni u 21 tjednu trudnoce sa jakim trudovima, krvarenja nema.. kaze doktorica da je beba vec u kanalu..hitno me prevezli u rađaonu, zacuđujuće sam bila hladne glave..stalno sam si govorila: Bože, ako je ovo tvoj plan ja cu ga takvog prihvatitit... Ctg negativan... rodila sam jako brzo, stisla 4-5 puta i sve je bilo gotovo, ja i dalje smirena, strah me je bilo od proslog krvarenja kad sam mislila da ce morati i moju glavu spasavati... placenta ne ide sama van, pa je urađena i kiretaža... anestezija me spasila, tako sam se lijepo naspavala nakon mjesec i po dana...ujutro sam zamolila dr da me pusti kuci jer vise nisam mogla izdrzati u toj bolnici... fizicki sam bila rasturena, jos se oporavljam ali psihicki i dalje smirena..u nedjelju na misi isplakala dusu i nakon tog dana pa sve do sad i dalje smirena, bez ikakvih ruznih misli... cak mi je malo to i cudno..a valjda cu prasnuti kad se nakupi, samo ja ne dozvoljavam da se nakuplja jer puno pricam o tome pa valjda se i tako ispraznim.. ne sekira me to, tj. nista me vise ne sekira... naucila sam puno u ovoj trudnoci, zivim iz dana u dan, nista ne planiram vise, bit ce sta bude ali znam da ce biti... Brzo ce proci ovi mjeseci pa cemo opet krenuti na nase postupke i vjerujemo da ce slijedeca trudnoca biti uredna... E htjela sam jos reci da kad sam rodila, nitko nije mogao prepoznati spol pa si mislim da je ipak bilo nesto urođeno, sto me i tijesi na neki nacin...znati cemo vise nakon nalaza i kontrole u petak..
    Eto htjela sam podijeliti i sa vama svoju pricu, mozda cete misliti da nisam normalna sta tako razmisljam..ali takva sam.. zivot ide dalje..moj anđeo ce ostati u mojem srcu samo za mene...
    pusa svima...
    snažna ženo.... samo to ću ti reći. trnci me neki uhvatili dok sam čitala ovaj tekst....

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

vatra86 jako mi je žao Zašto bi mužev nalaz bio neplodnost i moj ima takav nalaz??

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pa zato jer ima i hypospermiu, svega 1 ml, a u dobitnom postupku su bili jakooo spori..gle prirodno nije islo pa smo se zaputili po pomoc iako ja vjerujem da ce jednog dana jedno od nase troje djece biti zaceto prirodnim putem...

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

imaš prekrasne snove i dao Bog draga da ih ostvariš,svo troje djece .... ja sam kukavica,samo jedno mislim imat

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Vatra žao mi je što si nam se pridružila ovdje ali drago mi je na pozitivnom stavu!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

pozdrav..ja nisam tu duuugooo bila,no dobro opet ne predugo...patik_moj, strategija curke kako ste mi......evo mi smo krenuli opet u nase MPO vode...vracena nam je jedna mrvica i 29-30.11 radimo betu.... neznam sta ce biti...vidjet cemo hoce li mi se ostvariti i ovaj puta trudnoca od prve...mozda nam Evolet posalje seku...tko zna....rekla sam mu kada sam bila sad u nedjelju na groblju da nam drži fige i da mama ostane trudna i seka ce dobiti po tebi ime-Evelin...e pa sad cemo vidjeti ...sigurno misli joj kako je ova moja mama zahtjevna...ali nisam ja bi htjela samo sto prije da nas beba razveseli da malo poraste pa da ono moze svome braci nositi svijecu na grob..eto samo mi je to zelja ......i da lici na bracu tako da mogu duplo ljubiti da nadoknadima sto nisam njemu uspjela pruziti....ahhh stvarno sam LUDAAAA !!! Vatra žao mi je ali i dobrodosla u svijet mama anđela! Mame anđela su zaista posebne žene posebne duse i nitko ih ne moze bolje razumjeti nego li druge mame anđela!!!!! <3

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

želim da ti uspije od prve

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nije mi zao sta sam mama andjela, promijenilo mi je to na neki nacin zivot i pogled na njega, na kraju krajeva i to je jedno iskustvo.. Ja znam da nas nas anđeo cuva i da mi daje ovu pozitivnu energiju..
    Tebi zelim da ti uspije isprve i da se rodi ziva i zdrava Evelin...

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Analoneta drago mi je da si opet krenula! Od sveg srca ti želim veeeeliku betu Ja još uvijek
    Patik ima kakvih novosti? Jel došla sekica?

tvoja sjena avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ponosno javljam da je nasa Patik moj rodila zdravu curicu, mali je andeo dobio seku. Presretni smo zbog nje. Nadam se da cemo svi mi doziviti takvu srecu.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

hoćemo sjeno svi ćemo to doživjeti,samo što taj put do sreće nije lagan ni najmanje

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga Patik moj čestitam!!!!!!!!!!!Ljubi mrvicu i uživajte!!!Pusa

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Patik moj <3 čestitam

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa ja sad vidjeh PATIK ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Patik, veeelike čestitke! Kako sam sretna zbog tebe!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Patik cestitam ljubi nam puno mrvicu malu

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prekrasne vijesti
    Iskrene čestitke cijeloj obitelji

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

divna vijest!!!!!!!!!!!! patik velikeeeeee čestike!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Patrik cestitam od srca!!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo mene opet.. danas sam zvala za nalaz phd i preko telefona sam dobila samo odgovor da je uzrok bila velika upala. Sve je to podnosljivo za razumit ali sad mi dolaze milijon pitanja. Zasto se nista nije vidjelo na brisevima? Jel to bio uzrok krvarenju i kontrakcijama? Kako sam uopce pokupila tu infekciju? Da li je moguce da sam je pokupila na punkciji i tansferu? Koja je to bestija bila? Koje pretrage bi trebala napraviti? Mozda neka od vas ima neko iskustvo? A nadam se da cu dobiti i koje odgovore od ginekologa koje posjecujem....
    Danas sam dobila i prvu menstruaciju i za sad se jos dobro osjecam i drzim se jos bolje...

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vatra draga moja, ja ti mogu reći svoje iskustvo...u 12 tt brisevi pozitivni na e coli, enterokok i stafilokok. Popila kuru klavocina, u 17 tt čisti brisevi. U 19tt dobijem nekakva "proljev", vozali me po zaraznoj, kao sve ok, "proljev" dva dana stane, pa dva dana užas...03.03.2013. bila na hitnoj ginekologiji, zatvorena, sve ok, javiti se na zaraznu, na zaraznoj kažu ne smiju mi ništa dati, vjer. je viroza...10.03.2013. opet na zaraznu, uzmu mi uzorak stolice ( tad već nije bila stolica, nego od silnog napinjanja samo mi je sluz iz debelog crijeva izlazila) i upute opet na ginekologiju....na ginekologiji šok, otvorena, jedan vodenjak vani - prolabirao, odmah mi uključe venozno lendacin ( antibiotik širokog spektra) jer su tad bili uvjereni 99% da je infekcija...i tako prikovana uz krevet izdržala do 16.03. tad krenuo porod, i naši anđeli se rodili ...PHD nalaz pokazao da su bebe bile zdrave, ali u uzorcima: posteljice, plodne vode, pupčanih...nađen enterokok. Preporučena biopsija endometrija. 25.09. biobsija endometrija pokazala e coli i enterokok...moja me gin. uputi na infektivni gdje su mi 14 dana davali u venu dva antibiotika prema antibiogramu nalaza biopsije endometrija. Ponovila biopsiju endometrija neki dan, i napokon beštija nema . U siječnju planiram na IVF, i iskreno se nadam da neću biti toliki pehist da mi se opet to dogodi...Sretno i javi što ti gin. kaže!!! PS, CRP mi bio ok kada sam završila u bolnici s prolabiranim vodenjakom...a to kako su beštije ušle u maternicu mi nitko nije dao odgovor, čak mi nitko nije 100% siguran da je bakterija krivac, kao možda i jer je bila blizanačka trudnoća, možda i zbog mioma kojeg imam...ali glavna sumnja je na bakteriji

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Evo drage moje cure, danas sam saznala da kad smo dobili anđela da je bila cura ...zdrava... a posteljica i plodovi ovoji gnojni..uzrocnik ne pise... sad mi samo preostaje da napravim pretrage da li je ta bestija jos u maternici..crp je na pocetku simptoma bio 44, a prvi simptom su bile kontrakcije... idemo dalje.. a nasa curka ce nam sigurno poslati zdravog bracu ili seku...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

vatra, Dan po dan...i mala anđelica će poslati mami i tati seku i(l) bracu koje će čuvati odozgora!
    Sa čime krečeš,brisevima?

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Brisevi da, pitat cu da li mi moze napraviti endocervikalne... a ne da me samo malo pomulja po cervixu... a zapisala sam si na jedan papir sve zive pretrage pa cu vidjet s dr koje imaju logike... he he..

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage moje nisam dugo pisala... Trudim se krenut dalje i biti "dobro" Kak vi podnosite ove blagdane? Ja ih jednostavno ne mogu "prožvakat", od same pomisli na te blagdanske običaje i svega grlo mi se stegne, suze stoje uredno u kutu oka-ne dam im da poteknu, al nemogu više... prespavala bih najradije sve to. Jučer je moja starija kčer imala ročkas, ja sam s suzama slagala tortu jer nije ništa onak kak je trebalo biti... uhh ludim

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

O, kresencija, a kad imaš anđelicu rođenu 01.01.? Znaš li kakvi su meni blagdani godinama? I inače se ne zaboravlja, ali još kad je taj dan rođendan, ne znam , ali meni se čini da je još teže. Srećom, pa vrijeme zacijeljuje tugu. Drž'te se cure.

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Drage moje mamice andjela, evo kao sto je moja draga Tvoja sjena javila, 23.11. u 04.57h sam rodila svoju malu vilu Niku sa 3410g i 49 cm ucinila je tatu, mamu i bracu najsretnijim na svijetu!!
    Porod nam nije bio bas lagan...tri dana u trudovima, tri neuspjele epiduralne, zakrivljena glava moje jedine i na kraju ipak uradjen hitni carski rez...izmucila se i umorila, tek sada dolazim k snazi, ali je vrijedilo!!! Moja bubamara se vec smije puno, place glasno i uziva u tatinom i maminom zagrljaju! Evo, to je samo milijuniti dio onog sto smo dozivjeli u ova dva tjedna...i nadam se da vam daje poticaj i snagu da ne odustajete, jer je zbilja nesto prelijepo drzati svoj smotuljak u narucju! Nadam se da cete sve to uskoro dozivjeti i uzivati u tim trenucima Ljubimo vas puno i zelimo lijepe adventske dane, da ispune vasa srca snagom i vjerom u bolje sutra! Pusa od Patrickove i Nikine mame

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Taman sam usla na rode kad evo lijepe vijesti od Patik_moj <3,dakle draga cestitam,a evo svim mamama andjela saljem veliki zagrljaj i nadu da ne odustaju!Patik i ja smo zivi dokaz da nase price imaju sretan epilog.Moj zamotuljak ima vec 2,5mj i najveca maza je na svijetu,ljubimo se i smijemo bez prestanka i pogled na njega brise sve suze i probleme.Cure sretno!

nina70 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Patik, prekrasne vijesti. Čestitke od srca na maloj djevojčici

Vatrice

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Patik moj,čestitke od srca na malenoj mrvici!!!I ja sam trebala roditi svoju djevojčicu prošle godine na isti datum 23.11. pa me je to malo ganulo!Sada se nadam sretnijem završetku krajem 3eg mj!Mazite se, pazite i ugodni Vam i veseli blagdani!

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

drage moje evo da se javim i vama,mojim dragim mamama naših malih anđela.....MI SMO TRUDNI!!!!! jucer bili na uvz i srce nam kuca a 5+5 smo ALI ima još nesto ono nije samo ima još jedan mali borac koji još nije profukcijonirao... za tjedan dana idemo opet pa cemo vidjeti.doktorica je rekla ako plod odustane da cu najvjerojatnije prokrvariti i da dva dana mirujem i nema potrebe paniku praviti eee sad vidjet cemo ...iako nisam još previse svjesna da sam trudna brinem se jer bi to bili ona jednojajcani blizanci.... strah me da nedaj bože ak se jednom nesta desi u tih ogromnih 9 mjeseci da ne nasteti drugom....iskreno da vam kazem neznam sta da mislim ..evo trudim se ne misliti previse pa sta bude bude...bozja volja

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kako divne vijesti!!!!!!!!!!! sretno analoneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katrin23 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj analoneta prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje evo da se javim i vama,mojim dragim mamama naših malih anđela.....MI SMO TRUDNI!!!!! jucer bili na uvz i srce nam kuca a 5+5 smo ALI ima još nesto ono nije samo ima još jedan mali borac koji još nije profukcijonirao... za tjedan dana idemo opet pa cemo vidjeti.doktorica je rekla ako plod odustane da cu najvjerojatnije prokrvariti i da dva dana mirujem i nema potrebe paniku praviti eee sad vidjet cemo ...iako nisam još previse svjesna da sam trudna brinem se jer bi to bili ona jednojajcani blizanci.... strah me da nedaj bože ak se jednom nesta desi u tih ogromnih 9 mjeseci da ne nasteti drugom....iskreno da vam kazem neznam sta da mislim ..evo trudim se ne misliti previse pa sta bude bude...bozja volja
    Prekrasne vijesti, cestitam Analoneta, nek dragi Bog cuva tebe i tvoje mrvice....

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Konačno se malo zaredale lijepe vijesti na ovaj pdf Analoneta čestitam Jako sam sretna zbog tebe! Nadam se da će i drugo srčeko prokucati i da će do kraja sve biti u najboljem redu

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo da se javim ipak je samo jedna beba ..ova je odustala ili pak neznamo ni mi sta je bilo ugl.sada je samo mala tockica i nadam se da ce to nestati ..a ovo srce nam kuca naveliko...idemo sad korak po korak

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

analoneta, bravooo za tvoje srceko!!¨Zelim ti lijepu, dugu i dosadnu trudnocu :D i da nam za devet mjeseci drzis mali smotuljak u narucju!!

strategija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Drage moje želim Vam sretan Božić! Neka Vam Vaši anđeli daju snage i ispune želje! Meni su moji poslali predivan poklon

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Draga strategija, vidim da imaš lijepe vijesti!!!Čestitke draga od srca

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Strategija, iskrene čestitke
    Nama se bliži godišnjica pa polako padam u komu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Tikice,znaj da si mi ovih dana posebno u misma,jer znam kada ti je nesretna godisnjica.... ...tada sam bila u bolnici na preventivnim pretragama,i kada sam cula za tebe,krv mi se u zilama sledila,kao da sam osjetila da ce i mene ista tragedija zadesiti...uh....drzi mi se mila,saljem ti ogromni hug

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Joj, tikica_69, ne mogu zamisliti kako ti je. Ja sam imala spontani u 11. sedmici 11. oktobra i sad razmisljam kako je sutra opet 11., treci put otkako mi se to desilo. To mi je treci spontani, a sva tri su bila u bas ranoj trudnoci i opet me bas boli. A u tako kasnoj trudnoci... valjda je spas u bliznjima, ja kad sam bas tuzna mazim se sa svojim prvim djetetom. Drzi se, iz tvojih postova se vidi da si jako hrabra.

anđeo26012013 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

grlim vas sve tri....meni je isto godišnjica još malo,al u zadnjih 6tj kao da je svaki dan

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

andjeo, procitala sam i tvoju pricu, . ne daj se, sve ce biti lakse kad budes imala tu malenu utjehu u rukama

Patik_moj <3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

drage moje, vidim da vas puno ocekuju skore tuzne godisnjice tog nemilog iskustva kroz koje ste morale proci...prosla sam ju i ja, evo sad ce i druga uskoro. nekad ne mogu vjerovati da vrijeme tako prolazi. samo vam mogu reci i nadam se da ce i kod vas tako biti, nakon sto prodje prva godina, bude malo lakse, i covjek ne broji vise samo taj jedan dan u mjesecu, nego se pocne malo okretati drugim stvarima...naravno to pod uvjetom da smo vise manje psihicki zdrave, jer depresija i razne druge bolesti znaju taj proces jos vise otezati...iako je tesko, budite ponosne na sebe i svoje Andjele, vi ste prezivjele a oni uzivaju sada na jos ljepsem mjestu! I sto je najljepse, oni ne pate za nama, njima je tako lijepo zajedno...samo mi to moramo prihvatiti i radovati se zbog njih! Ljubim vas sve puno i saljem vam ogromnu pusu! Drzite mi se....pusa od moje vile i mene

analoneta avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Patik_moj, tako mi je drago da si uspjela. Sve je lakse kad covjek ima takvu utjehu

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

tinchy32 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

već sam stoput krenula pisati i stoput odustala..onda sam čitala ispočetka što ste tu prolazile
    ako me primate ko grom iz verda neba,htjela bih bar nekom ko me razumije ispričat moju bol
    majka sam 2 sina od 10 i 3 godine,koje sam prilično teško zanijela.poželjeli smo još jednu bebu,zapravo si već godinama želim curicu i s obzirom na naše relativno zdrave nalaze ovaj pun nisam htjela klomiće nego ako ide prirodno.nakon nešto više od godinu dana tjedan dana prije Božića test je bio pozitivan.ajme koja sreća ,uzv je tad pokazao samo getacijsku vrećicu ali za 10 dana imali smo srčeko koje je kucalo ,trudnoća idealna,bez mučnina,samo su me grudi rasturale ,i ona najednom iz čista mira prokravrila u nedjelu,krv tamnocrvena,znam nemra značiti ništa,na uzv srčeko još kuca ,dobila utrogestan 3x2 i mirovanje...mirovala ja,pila tbl,čak se i krvarenje smanjilo.utorak navečer nisam više krvarila,jedino se pojavila mala bol niže dolje u trbuhu,niš posebno,srijeda ujutro ja pošla k dr na kontrolu,dr nažalot radila popodne jer su zeznuli neš sa rasporedom i ode ja doma.kad sam došla doma,malo sam osjetila da neka sitnica curka,otišla na wc ,krenula piškiti i najednom -bljuc-kao da je netko bacio neš u vodu.to mi je bilo totalno čudno i ode ja po rukavicu i znam da je gadljivo al morala sam,gurnem ja ruku i izvadim -mjehurić sa mojom bebom ,sa malim rukicama,nogicama,okicama ajme meni mislila sam da sam gotova-moja beba je ispala iz mene ,držim je u dlanu i plačem,držim i gledam te male rukice koje me nikad neće grliti ...spakiram se do bolnice,ponijela sam mrvicu sa sobom,uzv kaže da još ima malo ali bi htjeli izbjeć kiretažu zbog moja dva carska reza..čekam do sutra ak sve se ne očisti onda ipak kiretaža i zbogom mogućnosti da odem po još jedan plusić...svjesna sam vega,da je tak moralo biti ,ali nemogu zaboraviti mrvu svoju u mom dlanu,čim sklopim oči samo to vidim
    bilo nam je 10+2 po ciklusu ...jesam li i ja sada mama jednog anđela ?neutješna sam jer u samo nekoliko sati rasplinuli su se moji snovi o malenoj curici il braceku...A željela sam još jedno dijete više od ičega

naniluc avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ajoj tinchy....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •