-
tina draga, trenutno si bitna TI, a ne tvoje prijateljice!
btw, da ti je prava prijateljica onda bi malo razmislila o svemu i ne bi povrjeđivala (što hotimično, što nehotice)...
očito je da ti ona trenutno nije odgovarajuće društvo stoga se malo udalji...ponovo napominjem, ako ti je prava prijateljica shvatit će, ako nije, bolje da ode...
ovdje je X cura (uključujući i mene) nekako prebralo svoje društvo nakon dana D i iskreno da ti kažem nije mi žao...
bar se iskristaliziralo na koga se može računati, na koga ne...
što se tiče pretraga, ja sam ih obavila, ali kod mene je bio viši stupanj trudnoće i već su se onda javile sumnje za neke probleme koje su pretrage samo potvrdile...
što se tiče tvojeg slučaja, vjerojatno će te sad slati samo na te briseve i to je to...ostale stvari se rade tek nakon tri spontana jer eto zdravstvo nam je u banani...
drži se draga, i tipkaj ovdje kad god osjetiš potrebu!
lonely žao mi je što si nam se i ti pridružila...
nemoj zamjerati drugima što ti ne spominju dijete...vjeruj mi, nisu zaboravili niti će ikad to zaboraviti! jer se to jednostavno ne može!
ovo što rade tj. ne rade (posjećuju grob) je jednostavno njihov način borbe sa tom situacijom! lakše im je ovako!
moja svekrva nije bila na pogrebu mojeg sina...nisam joj zamjerila niti mi je to palo na pamet! ženi je bilo preteško gledati kako pokapa unuka kada to nije prirodni proces stvari! prirodno je da mlađi pokapaju starije!
ti još nisi spremna za dalje i trebat će ti neko vrijeme...nemoj odbacivati muža nego mu otvoreno reci što se dešava! moj savjet ti je da potražiš i dobrog psihologa jer vidim da ti treba...drži se!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma