Ja zapravo samo želim još jednu bebu. Nije da sad imam u mislima da želim tu izgubljenu.
Ja želim trudnoću, ovako kao što se dogodilo..prirodno čudo. Da bude uredna, da beba raste i bude zdrava, i da nakon rođenja budemo kompletna obitelj. Jer više od dvoje djece ne planiram imati.
Želim uživati u tome da nosim novi život u sebi, da budem mama dvoje klinaca. Da L bude stariji brat.

mama_28
, ti barem imaš plan b. Ja se jako fiksiram na plan a, i ne želim ni gledati plan b. Jako mi je teško prebaciti se. To znam da je moj problem, i to često raspravljam s mm-om.

Recimo sad imam fiskirano - u 10.mj idemo na mpo. I to mi je neki cilj koji ću očekivati, a ostalo će proći usput dok to čekam. Znam da je to loše, tako da si pronalazim međukorake koji me vesele. Za mj dana idem u London. London oduvijek obožavam, htjela sam ići opet, a sad mi je pao u drugi plan. Onda planiram more. More mi je nešto wow, i kad sam mužu rekla da bih radije u postupak nego na more, skužio je koliko mi znači nova trudnoća. Promovirana sam na poslu, imam nove obveze i poslove - to mi je bila želja koju sam dugo imala, a sad mi je onako..meh.
I baš me to živcira