osijek mazi nam tu malu predivnu curicu! joj draga naša još malo, još jako malo i ugledati ćeš to divno malo stvorenje! ajme jedva čekam! kad bilo koja od nas ovdje rodi ja samo tako sretna kao da mi je sestra rodila!
klarita, i ja isto tako razumijem ali ne razumijem! jednom prilikom mi je netko rekao da svatko od nas u životu dobije onoliko tereta koliko to može podnijeti! što to znači da bi se netko drugi na našem mjestu slomio? ili? sjećam se kad je Zara umrla da sam srela jednu poznanicu i da kad me vidjela da nisam slomljena i da izvana izgledam normalno, rekla mi je: ma ja znam da tebe ništa ne može slomiti, ti si prejaka ti ćeš to podnijeti!
ja sam sigurna da se sve u našim životima događa s razlogom, samo nam nekada nisu posve jasni! isto tako znam da stvarno kad se negdje zatvore vrata Bog na drugom mjestu otvori prozor!
Kejt jedva čekam neke slikice tvoje princezice!
Ares draga hvala na komplimentu! mazi nam bušeka!

Drage moje u ovo Badnje večer želim vam svima da na kratko maknemo našu tugu što naših anđelčića više nema, i sjetimo se sve onih trenutaka dok su bili s nama! iako je njihov život bio kratak, iako su bili malo s nama, oni su toliko posebni
zato sa velikim osmijehom i s posebnom ljubavlju gledam prema nebu i vidim najsjajnije zvjezdice : Tija, Oliver i Ivan (Rozica), Antea i Karmela (Tibi), tri mala anđelčića od bambus, anđeo od Marsupilami, 2 anđelčića od Mandy, aveliki i mali anđeo od Višnjice, Tin i maleni anđelčić (koksy), Vita (Bombonita), Marija (klarita), Ela, Tia i Emi (osijek), anđeo od Ares, Vili (mali Vili), Fran i Mihael (hello Kitty), anđelčić od a72, anđelčić od Andjelka, andjeličić od Sandre, anđelčići od Crtice, anđeo od mala laia, M i A (latika), T (kejt), anđeo od Optimistična, Leona (ključić), N&J (Boxica), mali anđeo od Snješke, Zara i Matko (bzara)...i još ima jako puno sjajnih zvjezdica na nebu koje pripadaju našoj dječici.
Neka Vam je svima mirna i blagoslovljena Badnja večer...