Results 1 to 50 of 4725

Thread: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    bzara's Avatar

ares, ja sam u 22.tt sa Niom dobila nekakvu užasnu virozu, na kraju sam završila na ATB, i evo je živa, zdrava i nasmijana! (kuc,kuc,kuc)
    puno vitamina, odmaraj se što više i ne idi blizu mužića! nemoj se samo sekirati, bit će sve ok! tvoja bebica je mali borac!
    osijek pusa bušeku!šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas dvije još neko vrijeme budete 2U1!
    Tibi puse blizićima!
    svima veeeeelike puse!

latika's Avatar

Sretan i blagoslovljen Božić svim mamama i tatama andjela i svoj vasoj dječici
    Bzara predivno si ono napisala, hvala ti
    Mene vjera uvijek vodi u zivotu, iako sam se i ja ljutila ponekad na dragog Boga sto su mi blizanci preminuli, ja sam shvatila da je Njih dragi Bog pozvao da budu andjeli, tako mali, nevini i znam da me moja djeca cekaju gore , sad jos vise vjerujem i trudim se biti bolja osoba jer zelim ih opet nekad vidjeti i ostati sa njima zauvijek

Nadam se da ste Božić provele okružene svojim najmilijima i sa srcem punim ljubavi. Neće me biti neko vrijeme pa koristim priliku da vam već sad poželim sretnu Novu 2011. i neka vam u njoj svi vaši snovi postanu stvarnost, a sve vaše želje realnost.
    Puse