-
hej drage moje, sutra konačno idem na pregled u 9 h pa nam držite fige da sve bude dobro. Vjerojatno mi ne gine terapija, ali pristajem na sve samo da bebice budu dobro i da izdržimo do kraja.
optimistična bravo za optimizam i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje 
bzara obzirom da se i dalje nastavlja toplo vrijeme, moći ćete uživati u šetnjama
Je li i Koko ide sa vama?
osijek još malo i vi ste u zagrljaju. Držim fige da izdržite još malo i onda za najljepši susret sa tvojom curicom ~~~~~~~~~~~~~~~
mandy ljube kako si nam ti?
ares super za leptiriće
, mene još nisu počele ozbiljno lupkati, ali su leptirići nešto jačeg intenziteta. Nadam se da tvoj muž neće nešto pobrati i da ćete preživjeti bez boleština. Mene isto toga jako strah, da ne kažem da ove dimere moram kontrolirati u bolnici gdje bude 50-tak ljudi za vađenje krvi, ali nekako se nadam da će me te beštije zaobići....
klarita nažalost znam taj osjećaj kad izgubiš bebu/e i onda oko sebe vidiš da su svi trudni ili sa malenim bebicama, a tebi se srce lomi. Ja sam ti mjesecima još nakon gubitka mojih beba plakala pogotovo kad bih vidjela mamu s blizancima u kolicama.... ali sve to prođe i sa vremenom se lakše nositi sa time... doći će i lijepi dani, dani kad ćeš sa radošću promatrati sve te mame i bebice, a onda i dani kad ćeš ispod svog srca nositi maleno srćeko 
ljubim vas sve drage moje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma