Klarita kod slijepog crijeva je specificno sto, ako je upala, a ti pritisnes na lijevoj strani, desna ce zaboljeti. Prtisnes malo nize od razine pupka, kod zdjelice. To ti je najsigurniji pokazatelj a i nepogresiv. Kad sam ja imala upalu, s tim da sam morala na hitnu operaciju jer je vec bilo gusto, i doktor me stisnuo s te lijeve strane, desna me toliko jako zaboljela da sam doktora opsovala! Nemam pojma kako mi je izletilo, jednostavno je nalet boli bio prestrasan.
A i zeludac najcesce boli ako je slijepo crijevo u pitanju, objasnili su mi tocno zasto ali sam zaboravila. Meni je tako krenulo, od jutra zeludac, ne jako al dovoljno da samo lezim i da me bol smeta, navecer sam otisla na hitnu i kazem, ODMAH su me morali operirat.
Nadam se da nije to to kod tvoje curke i da ce joj caj pomoci...
Tibi mahni sutra bebicama i od mene, znam da ce sve biti ok na pregledu!

Ja pocela osjecati Mrvicu, onako lagano me skaklja, nisam nikome rekla, vi ste prve, bas uzivam u tome sve dok ne pocnu udraci koje cu "morati" dijeliti sa svima

Bambus, Mandy, Ares, bzara, Optimisticna, Osijek, Visnjica, Beti...i sve koje nisam uspjela nabrojat, jedna veeelika