Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ares, sve najbolje tebi i malom pišulincu. Lijepo vi polako, ča vedrije misli u glavu i ići će to.
    klarita2 vrijeme će ti olakšati, i kad god dođe beba dobro će doći, ti znaš najbolje kad.
    koksy i ja sam tako bila odlučila, bez tih pretraga. Nekako osjećaš što treba, zar ne? Želim ti sve najnaj.
    tibi, dečko i curica, ne može ljepše!
    Osijek je već skoro mama, čekam s tobom.
    kejt i ja bih vidjela princezicu.
    bzara, roza, bambus, boxica, visnja08, mali vili, optimistična...baš svima puno pozdrava

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

klarita to samo govori koliko smo svi različiti... ja sam jedva čekala biti trudna no morali smo čekati zbog više razloga...na kraju nas je malac iznenadio 4 mjeseca nakon tragedije...nekad je to najbolje kad takve stvari ne planiraš nego im se prepustiš...

Ares sad samo smanji tempo... probaj što više mirovati jer bi se moglo desiti da se cerviks nastaviti skraćivati, a to još ne želimo... uostalom koliko si ti trudna sad?

vidim zadniji post od osijek od 12.1... jel još u komadu?

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    Ares sad samo smanji tempo... probaj što više mirovati jer bi se moglo desiti da se cerviks nastaviti skraćivati, a to još ne želimo... uostalom koliko si ti trudna sad?
    sad sam 19+1, mirujem od 7 tj., sve što radila do sad je da kuham, posložim i popeglam veš, eventualno koja šetnja, mm sve pospremi po kući, on ide u trgovinu i obavlja sve što treba, tako da nisam imala neke napore koji bi mogli biti uzrok, izgleda da mi sad jedino preostaje da samo ležim...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure nakon koliko vremena od gubitka bebe ste ostale trudne?

je li vam brzo uspjelo?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ares mene kad su otpustili iz bolnice sa skraćenim cerviksom morala sam strogo mirovati, znači wc-krevet...pogotovo izbjegavaj stepenice ako ih imaš...ja sam onda bila 31 tt i uspjela sam izdržala do 36 tt, a ti si tek ušla u 20 što je puno prerano...prema tome ZABORAVI KUHANJE I PEGLANJE I SVE DRUGO!! sad je najvažnija bebica!!

iva ja sam ostala trudna 4 mjeseca iza poroda, neplanirano...trebali smo čekati barem 6 mjeseci zbog carskog, a i meni se onda nešto bilo zakompliciralo sa poslom tako da bebili nije baš bio u planu u to vrijeme...ali eto, iznenadio nas je vrlo ugodno i moram reći da je došao u najbolje vrijeme! zato nemoj razmišljati o tome, zabavi se nečim drugim...voli se s mužem pa će bebica doći kad misli da je najbolje vrijeme!

opet pitam za osijek? jel još u jednom komadu?

svima
    Posljednje uređivanje od Boxica : 18.01.2011. at 11:16

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •