Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

danas mi je došao i phd nalaz.....

uglavnom, piše da je bilo znakova upale u posteljičnom tkivu.... prokleta upala je izgleda napravila toliku štetu mojoj bebi ( tako sam ljuta na svog ginića jer mi nije radio briseve na početku trudnoće

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Upadam cure,ali htjela bi i ja na svom primjeru (sve je hvala Bogu prošlo ok) reć koliko su važni brisevi.I ja sam se počela naglo u 32 tjednu otvarat (druga trudnoća,prije 5 god),kao bez razloga,na SD su me odmah prikopčali na tokolizu,i napravili sve pretrage i nađeno mi je puno stanica Gardnelle,nadam se da sam dobro napisala,naravno da mi moj gin nije radio briseve,ali zato je sada moj BIVŠI gin!!!I mogu reći da je dr.Matijević inzistirao na porodu (34 tj)dok drugi dr.nisu,on mi je bušio vodenjak i nakon svega popričao sa nama i sve objasnio,plodna voda je već imala miris i ne bi dobro prošlo čekat do termina,i hvala mu na tome,sad sam opet trudna i jako bi voljela opet doći u ruke dr.Matijevića!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

iva..da te utješim..na početku trudnoće izvadila Papu i briseve i bili ok.3 dana prije bila na pregledu, kompletna krvna slika, urin i sve ok. A ipak se desilo...izgubila bebu u 24 tjednu...šta reći...ponekad ima ljudske greške a ponekad jednostavno nema razloga

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj iva1602 prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi je došao i phd nalaz.....

uglavnom, piše da je bilo znakova upale u posteljičnom tkivu.... prokleta upala je izgleda napravila toliku štetu mojoj bebi ( tako sam ljuta na svog ginića jer mi nije radio briseve na početku trudnoće
    Tako je i meni pisalo u zadnjem PHD nalazu, napravila sam sve briseve i nikad nisam otkrila o kakvoj je upali rijec jer su svi nalazi bili dobri.
    Nemoj biti ljuta na ginica, nije bas praksa raditi briseve ako nemas neka losa prijasnja iskustva.
    Drzi se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •