-
Bzarice 
Cure drži te se, vjerujte da će se stvari posložiti. Težak je naš križ.
Ja sam mislila šutat o jednoj novosti u našem životu, ali s vama moram podjelit, familja i prijatelji će još malo pričekat.
Ako Bog bude milostiv prema nama i sve bude dobro, Špiro će dobit brata ili seku. Danas smo bili kod doktorice, trudna sam 7 tjedana, bebici kuca srce, i za sad je sve dobro 
Nemojte me pitat kako se osjećam jer ni sama ne znam. Sretna sam a opet umorna, vjerujte mi umorna sam od svega. Ovo je 5 trudnoća u 5 godina, i najiskrenije moje reproduktivne aspiracije završavaju tu. Baš sam umorna, i molim Boga da mi da još samo malo snage da izdržim ovih 7-8 mjeseci koji su nam ostali, a onda pišemo The End, ne mogu više. Naravno, cure već danima pišu o strahu od ponovne trudnoće, UH. Ja ne mogu vjerovat da me sad čeka sve i ovo nanovo! Iako mi je doktorica rekla da će sve bit dobro i da ne bi trebala imati nikakvih poteškoča - eh, bojim se i ne znam kako ćemo to sve skupa izvesti. Špiro je tek prohodao, treba mamu a što ako budem morala ležat i mirovat...ma ono, svakakve me misli more, al za sad idemo dan po dan. Molim Boga da čuva moju bebicu kao što je čuvao Špira i to je valjda jedino za što još imam snage i u čemu vidim spas 
Al ajde, post mi stvarno zvući lagano očajnički, nisam baš na tako "lošem" mjestu u glavi, samo se ne želim razočarat, bojim se gubitka naravno pa se držim još distancirana, ignoriram strah.
Ljubim vas sve, odo radit jer mi se rokovi približavaju svjetlosnom brzinom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma