Bzarice

Cure drži te se, vjerujte da će se stvari posložiti. Težak je naš križ.

Ja sam mislila šutat o jednoj novosti u našem životu, ali s vama moram podjelit, familja i prijatelji će još malo pričekat.
Ako Bog bude milostiv prema nama i sve bude dobro, Špiro će dobit brata ili seku. Danas smo bili kod doktorice, trudna sam 7 tjedana, bebici kuca srce, i za sad je sve dobro

Nemojte me pitat kako se osjećam jer ni sama ne znam. Sretna sam a opet umorna, vjerujte mi umorna sam od svega. Ovo je 5 trudnoća u 5 godina, i najiskrenije moje reproduktivne aspiracije završavaju tu. Baš sam umorna, i molim Boga da mi da još samo malo snage da izdržim ovih 7-8 mjeseci koji su nam ostali, a onda pišemo The End, ne mogu više. Naravno, cure već danima pišu o strahu od ponovne trudnoće, UH. Ja ne mogu vjerovat da me sad čeka sve i ovo nanovo! Iako mi je doktorica rekla da će sve bit dobro i da ne bi trebala imati nikakvih poteškoča - eh, bojim se i ne znam kako ćemo to sve skupa izvesti. Špiro je tek prohodao, treba mamu a što ako budem morala ležat i mirovat...ma ono, svakakve me misli more, al za sad idemo dan po dan. Molim Boga da čuva moju bebicu kao što je čuvao Špira i to je valjda jedino za što još imam snage i u čemu vidim spas

Al ajde, post mi stvarno zvući lagano očajnički, nisam baš na tako "lošem" mjestu u glavi, samo se ne želim razočarat, bojim se gubitka naravno pa se držim još distancirana, ignoriram strah.

Ljubim vas sve, odo radit jer mi se rokovi približavaju svjetlosnom brzinom