-
balto draga, poznat mi je taj tvoj osjecaj. jedan čas bi volila joj pomaziti trbuh, a drugi mislis da je bolje da je ne vidiš. i ja sam bila u sličnoj situaciji. kad sam prvi put ostala trunda, moja prijateljica (poznamo se iz vrtica) je vec bila trudna nekih 2 mj. znalo smo pricati kako cemo zajedno setati uz more s bebicama, kako ce i one zajedno u vrtic, skolu,proci skupa prve izlaske...... kod nas se dogodilo vec sta je... a ona je rodila prekrasnu curicu.
i doslo je vrime i bio bi red da joj odem na babine.... knedla u grlu, grč u želucu... ali otišla sam. kad sam došla kod nje, ušla u sobu da vidim to divno stvorenje... a moja prija počela plakati..... nije mi bilo odmah na prvu jasno... kaze ona meni :" tako mi ješko zbog tebe, i ti bi sada imala bebu". ja sam se samo nasmijala... nisam suzu pustila... i mogu tu rec da sam se dobro osjecala.... bila sam tuzna i bilo mi je jako tesko.... ali ipak mislim da je njoj drago sta sam dosla. ... i dana danas zna mi reci da sam skupila snage i dosla ju vidit kad je meni bilo najteze u zivotu.
koksy samo ti nama budi pozitivna. vec si na pola puta. brzo ce proletiti vrime. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ti saljem za sridu.
tibi draga samo hrabro dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
rozaaaaa jos sam pod tolikom dojmom. i bas sam sretna!!!! 
bzara
tebi i tvojoj curi! .......... i svima redom
mi smo bili danas na kontrolu, Ivanu je bolje. ne tribamo vise dolaziti na inhaliranje. i danas je on bas i zivnuo.jadnicak moj, vise je plakao u ova dva dana i bio grintav, nego u sva 4 mj, zivota.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma