Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Boxice nadam se brzom povratku tvog tate
    koksy bravo za dečka , iako još nije isključeno da je cura, svejedno glavno da je sve super!
    Baš sam nek dan razgovarala s jednim gin kako mi je zanimljivo da na svakom uzv moj dečko ističe svoju muškost, a da ima beba koje se ne daju pokazati, pa mi je rekao da dečki u većini slučajeva se tako ponašaju, dok cure se skrivaju.
    bzara već ste na kašicama, kako vrijeme brzo prolazi....bravo Nia
    klarita bravo za papu, nadam se da će i ostali biti ok, evo i vibrica ~~~~~~~~~~~ za što manji titar !!!
    Šaljem vibrice ~~~~~~~~~~~~~~ i za tibi i ekipicu!!

Kod mene sve po starom, u posjeti mi je bila patronažna, vidjet da li je sve ok i dali se dobro hranim, najavila mi ponovno dolazak pred porod da me pripremi....svaki put kad se razočaram u naše zdravstvo onda me i iznenade.

pusa svima!!!!

Mali Vili avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Roza prekrasna vijest, čestitam ti od srca i želim da ti ova trudnoća bude jedno prelijepo putovanje koje će Špireku donijeti sekicu ili bracu.

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

ali nekako guram dalje! vjeruj mi ne prođe dan da se ne sjetim svojih anđelčića, ne prođe dan da ne pomislim kako bi izgledali. Zara bi za mjesec dana slavila 4.rođendan, Matko u 7.mj. 3. i isplakala sam dušu i za Svi Sveti i za Božić jer im ne mogu otići na groblje zapaliti svijeću.
    ali kad pogledam Niu iz njenih očiju kao da me oboje gledaju i govore mi nemoj biti tužna, mi smo tu uz tebe! i jesu svgdje su oko mene!

tako sam si ja posložila stvari! netko će se složiti sa mnom, netko ne! ali od kad sam tako posložila stvari život je lakši!

svatko od nas će naći način kako funkcionirati dalje! samo što nažalost nema čarobnog štapića koji će nam pomoći, sami moramo nekako naći način kako! a svaka od nas sam sigurna da se trudi naučiti živjeti dalje nakon gubitka djeteta!
    mislim da svi tako osjećamo

Roza prekrasne vijesti ,lagano i hrabro naprijed.Imaš liječnicu od povjerenja i vjerujem da će biti sve dobro

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •