Boxica jeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! hvala Bogu! joj ne mogu ni zamisliti kako vam je bilo!
bambus, ne mogu vjerovati i moj brat se ženi ovo ljeto, isto ima 25 godina! oni su već dugo zajedno, i svi smo to očekivali, ali svejedno mi bude malo čudno, ipak je on moj mali braco! a najčudnije će mi biti kad ga vidim sa prstenom na ruci! samo neka je on meni sretan, a našao je divnu curu, koja ga stvarno jako voli!
rastu nam, rastu!
mala laia ne brini draga, sve će biti super! to je sve rutinski, ko što Koksy kaže!
Mali Vili još je draga moja sve to jako friško! bit će bolje s vremenom, znam da je to već otrcana fraza ali stvarno je tako! vuci svu snagu i sreću iz tog malenog bića koje imaš kod kuće, on ti neće dati da potoneš!
Beti prekrasna čestitka!
ira teško je naći prave riječi, ali stvarno bi od sveg srca voljela da nađeš u sebi snage za još jednu malu srećicu! a mi smo sve ovdje da te bodrimo i pomažemo!
Rozica pusa maloj mrvici! nadam se da ste još uvijek bez mučnina!
Mandy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusek!
osijek uživajte u malenoj ljepotici! baš mi je drago da si nam se javila! kad uhvatiš vremena javi nam se samo da čujemo kako ste nam vas dvije curke!

svima šaljem puse! moja mala pišulja se upravo probudila, i čujem ju do ovdje kako ide prrrrr sa slinom!