-
Boxica super, super, super!
Bas sam puno mislila na tebe i tvog tatu ovi dana, znala sam da ce se sve dobro zavrsit!
Bambus, bzara, znam kako vam je, meni je tako bilo sa sogoricom, naravno da se to ne moze bas usporediti ali ona je meni kako mlada sestra, imamo iznimno prisan odnos. I ona se udaje u 8.mjesecu i sve mi je to strasno nerealno, ponekad me ulovi tuga jer znam da ce ubrzo otic iz kuce i ne znam kako cu bez nje. A ne znam ni hocu li moci na svadbu posto ce beba biti jako mala...
Tibi velika pusa tebi i bebicama!
Ovaj moj bembo poludio sinoc, toliko je skakutao, kao da plese, da sam jedva zaspala. Nisam se mogla namjestit. Evo i sad me gura, ne voli kad duze sjedim, bit ce to beba koja ce se puuuno nosat, vec vidim.
Sutra idem kod svoje ginekologice, nekako mislim da mi nece htjet radit uzv posto sam bila na anomaly scanu al cu ju ipak zamolit da proba barem potvrditi spol. Sto zbog mene sto zbog bezbroj ljudi koji me staaalno ispituju sta nosim.
Osijek, Beti, Mali Vili, Mandy, ira, Roza, Visnja, Klarita i sve koje nisam nabrojala, veeeelika pusa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma