-
bzara meni su uvijek bile fantastične žene koje sebe pojedu,a ne dobiju niti grama.
Ja samo pomislim na čokoladu i ooooodmah mi eto u trbuhu kila-dvije sjednu.
Moja najbolja frendica može mene pojesti ali ne prima joj se ništa,isto kao tebi,njena trakavica ima trakavicu.
Mi smo ok,Karlo je šmrkav od prošlog petka,nikako da to završi,pa lošije spava i općenito baš nije raspoložen.I dalje je lijen i jako gleda da se poštedi i da se ne bi previše umorio.Makar neki dan se par puta sam posjeo ali od tada ni da bi,žica stajati ali ne ustaje sam.Onda ja malo vježvam s njim,onda se on dere jer protestira i neće sam itd...tako prolaze dani.Uskoro se vraćam na posao.Počeli smo polako jesti hranu koju i mi jedemo,skoro smo 11mj,baka čuva od godine dana i do tad trebamo jesti sve da ne kompliciramo previše stvari za baku.Tako da se danas naklopao pirea i piletine i baš mu se dopalo.Ema je isto bila malo doma,danas sam ju dala u vrtić,s njom je sve ok osim povremenih ispada čudnog i bezobraznog ponašana,koje ne znam odakle ju snađe,kao da ju vrag primi.
boxa što se tiče tate...jadno je kakava smo mi država i to je sve što ja imam za reći.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma