bzara meni su uvijek bile fantastične žene koje sebe pojedu,a ne dobiju niti grama.Ja samo pomislim na čokoladu i ooooodmah mi eto u trbuhu kila-dvije sjednu.Moja najbolja frendica može mene pojesti ali ne prima joj se ništa,isto kao tebi,njena trakavica ima trakavicu.Mi smo ok,Karlo je šmrkav od prošlog petka,nikako da to završi,pa lošije spava i općenito baš nije raspoložen.I dalje je lijen i jako gleda da se poštedi i da se ne bi previše umorio.Makar neki dan se par puta sam posjeo ali od tada ni da bi,žica stajati ali ne ustaje sam.Onda ja malo vježvam s njim,onda se on dere jer protestira i neće sam itd...tako prolaze dani.Uskoro se vraćam na posao.Počeli smo polako jesti hranu koju i mi jedemo,skoro smo 11mj,baka čuva od godine dana i do tad trebamo jesti sve da ne kompliciramo previše stvari za baku.Tako da se danas naklopao pirea i piletine i baš mu se dopalo.Ema je isto bila malo doma,danas sam ju dala u vrtić,s njom je sve ok osim povremenih ispada čudnog i bezobraznog ponašana,koje ne znam odakle ju snađe,kao da ju vrag primi.
boxa što se tiče tate...jadno je kakava smo mi država i to je sve što ja imam za reći.