Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zrinkič ja sam ti 3 puta išla po bromergon nakon gubitka mojih cura. I meni je to bilo posebno teško, imaš mlijeka, a nemaš koga nahraniti Još mi je bilo užasno loše od tih tableta.... Dobro da ideš kod svog ginekologa pa sve to ispitaj za tegobe koje imaš i nadam se da ćeš se brzo fizički oporaviti, a za ovaj psihički dio nažalost treba dosta vremena, ali koliko god sad to nestvarno zvučalo - bit će s vremenom lakše nositi se sa gubitkom
    bzara ne mogu ti ni opisati oduševljenje od strane Leice kad sam došla doma . Skoro ju je herz strefio kad me vidjela, mišica moja mala.
    Pitale ste me jesmo izabrali imena za bracu i seku... Jesmo, iako još nije definitivno, najuži izbor su Aurora i Rafael.Ova imena imaju posebno značenje za nas - Aurora - božica svitanja (naše novo svitanje i početak lijepšeg i sretnijeg razdoblja života) i Rafael - bog koji liječi (naše duhovno izlječenje).... Jedino će biti fora ako se doktor zeznuo pa ispadne da nisu braco i seka, već neka druga kombinacija. Ali štogod da bude nama je svejedno samo neka su živi i zdravi , a drugo ime me ćemo lako već smisliti
    ljubim vas sve najdraže moje

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi velkam bek

Imena blizića su prekrasna. I MM-u je Rafael na listi želja!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo malo za što duži odmor kod kuće i porod krajem svibnja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •