zrinkič ja sam ti 3 puta išla po bromergon nakon gubitka mojih cura. I meni je to bilo posebno teško, imaš mlijeka, a nemaš koga nahranitiJoš mi je bilo užasno loše od tih tableta.... Dobro da ideš kod svog ginekologa pa sve to ispitaj za tegobe koje imaš i nadam se da ćeš se brzo fizički oporaviti, a za ovaj psihički dio nažalost treba dosta vremena, ali koliko god sad to nestvarno zvučalo - bit će s vremenom lakše nositi se sa gubitkom
bzara ne mogu ti ni opisati oduševljenje od strane Leice kad sam došla doma. Skoro ju je herz strefio kad me vidjela, mišica moja mala.
Pitale ste me jesmo izabrali imena za bracu i seku... Jesmo, iako još nije definitivno, najuži izbor su Aurora i Rafael.Ova imena imaju posebno značenje za nas - Aurora - božica svitanja (naše novo svitanje i početak lijepšeg i sretnijeg razdoblja života) i Rafael - bog koji liječi (naše duhovno izlječenje).... Jedino će biti fora ako se doktor zeznuo pa ispadne da nisu braco i seka, već neka druga kombinacija. Ali štogod da bude nama je svejedno samo neka su živi i zdravi, a drugo ime me ćemo lako već smisliti
ljubim vas sve najdraže moje![]()