-
osijek totalno sam se rastopila kada sam vidjela tvoju djevojčicu!Predivna je! Dugo,dugo nisam imala toliki osmjeh zbog zapravo nepoznate djevojčice!Stvarno čestitam od srca još jednom!
zrinkič jako mi je žao što si sa nama ovdje. Moj ab je bio u 11tj pa nisam prolazila to što i ti.Svejedno,nadam se da ćeš pronaći neke odgovore i mir ti želim što prije.
tibi krasno je čuti da si ovdje!28tj-pa to je super!Stvarno si hrabra i izdržala si odlično,meni su tegobe tek krenule sa 28tj pa mi se činilo kao vječnost.Ali sad će to,još stvarno malo...znam kako je ležati i smjeti samo na wc...laptop je i meni bio spas,dvd i telefon,te dragi ljudi koji bi mi došli malo prikratiti vrijeme.Imena mi se sviđaju,slažem se da su vrlo prikladna!
roza kad je kontrola...?Koliko si tjedana i kad je termin...?Sorry ak pitam previše!
Inače moja ljenguza se sama konačno posjeda i počeo je neko puzanje!!Samo najednom i ničim izazvan-odnosno vjerovatno izazvan time što sam nas naručila neuropedijatru na pregled,a sad kad dođem(25.03) ću se samo osramotiti i ispasti napasna mater
. Ali nema veze,sretna sam do nebaaaaa!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma