Prošlo je već gotovo 6 mjeseci kako su me napustili moji dječačiči a ja se osjećam gore nego ikad.Još uvijek me rasturaju bolovi u zdjelici,kao da sam jučer rodila. U početku sam to pripisivala još poslije porođajnim bolovima i kiretažama ali sad je već zbilja previše. Obišla sam ginekologa, fizijatra i kirurga,radiologa sve privatno jer u bolnici možeš otegnut čekajući, međutim nisu našli razlog bolova. Jedino još idem obavit MR zdjelice... jer više ne mogu živjet od bolova. Radiolog mi je čak nabacio da bi se moglo raditi i o ednometriozi. Sekiram se čekajući kariogram, sad još i ovo..a psihički ne znam kako vi ... meni svi samo govore život ide dalje... a ja jednostavno ne znam kako kad vidim sve one mame s kolicima i zamišljam se na njihovom mjestu. Čak ni muž ne shvaća moju bol, mama govori prošlo je puno vremena već si trebala zaboraviti...ali kako. Najviše me boli što nemaju razumijevanja ljudi koji se isto tako nekad imali problema s neolodnošću, a vidim i osjećam koliko su bili zavidni i drago im je što mi se to dogodilo. U kakvom mi to svijetu živimo...