ufff sta mene te price koje kruze znaju izbacit iz takta. i kad jos nadodaju svoje neke gluposti u taj sav moj jad i tugu. jednostavno nekad ne mogu virovat kako se ljudi mogu "hranit" tudom nesrecom i problemima.
roza draga, mogu samo zamislit kako si umorna.kad se coviku sve skupi odjedom, a nekad se cini (bar meni) ako ceka puno posla i dok spavam da tako gubim vrime, a mogla bi obavit toliko toga. pusa Špiru i maloj bebici koja raste ispod najhrabrijeg srceka!
hello kitty 6 mj je ipak premalo vremena, ma uvik ce ti se cini koliko god vrimena proslo da je malo i naravno da nikad neces zaboravit samo ces se s vrimenom naucit zivit sa svojom boli..... nadam se da ce ti pregled proci ok, i da ces uspit doznat zasto ti bolovi
visnjice kako si nam ti?
tibi draga, imena su odlicna! eto vec 28 tt.... jos malo doci ces ti nama bez problema i do 36-tog...
kod nas danas kisa i ruzno vrime, ali smo se bas jucer skoro cili dan nasetali. moj djecak raste ka gljiva... kasice obozava papit, al jedino mu jabuka nije bas naj naj.vec nekoliko zadnjih dana se poceo podizati , hoce da sjedi...![]()