Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

htela sam vas pitati.....bolovanje!!! koja prava imamo? plaćeno, neplaćeno i koliko? ja moram u ponedjeljak krenut raditi......a iskreno...nisam spremna za ljude uopće....al to mi vjerojatno nitko neće opravdati!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    htela sam vas pitati.....bolovanje!!! koja prava imamo? plaćeno, neplaćeno i koliko? ja moram u ponedjeljak krenut raditi......a iskreno...nisam spremna za ljude uopće....al to mi vjerojatno nitko neće opravdati!
    Trebala bi imati minimum 45 dana, moraš vidjeti sa svojom doktoricom.

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    Kakvi su naši dr. sumnjam da će ti dati bolovanje, jer se to vodi kao pobačaj, a ne kao porod, ja sam uspijela dobiti dva mj, i to zahvaljujuči med. sestri koja se izborila za to....
    Ako ne uspiješ, moj savjet ti je da probaš otići kod psihologa ili psihijatra, oni će ti dati bolovanje, prvih 30 dana ti plaća poslodavac, a poslije toga imaš pravo preko zdravstvenog, ide na komisiju, poslodavac ti isplaćuje 70% plaće, a onda poslodavcu zdravstveno vraća taj iznos... tipa refundacije troškova za tvoje bolovanje.... i mislim da možeš izvući čak i od 3 - 6 mjeseci...
    Jedino ako nećeš imati problema sa poslodavcem...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •