-
latika.....baš kao što je jabuka napisala....radi onako kako ja za tebe najbolje...nemoj niti očekivat razumijevanje, manje ćeš se razočarat. ja se moram vratit na poso...žena od direktora je mjesec i po trudna više nego što sam ja bila, kad su me pitali kad se vraćam...natuknuli su kako ona više ne radi!!!! kolegica koja je trudna 2 mjeseca manje nagoli sam ja bila, dan prije nego sam ostala u bolnici, nazvala me sretna da mi kaže da je trudna i da će nam djeca ić skupa u školu....nije mi se javljala jer se nije usudila, pa sam ja nju nazvala...u suzama mi je rekla da bi rado došla do mene da me zagrli...i da joj se ne vidi trbuh!! one ružne primjere neću pisat...ovi ljudi su mi bitni. i ne suzdržavam suze kad čekam kod ginekologa sa trudnicama...jedan dan sam otišla u grad u banku....došla sam doma ljuta, sunce je grijalo i sve moguće mame su sa kolicima bile vani,nikad u životu nisam vidla toliko trudnica!!! baš me bijes obuzeo!u biti mi je lakše vidjet dijete nego trudnicu....fali mi moj trbuščić i oni leptirići u njemu....nisam se stigla šepurit, tek sam počela uživat u trudnoći. previše imam male djece oko sebe...poludila bi da njih nemogu gledat!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma