-
Zrinkič, prestrašno.
24 tj. je granica ali ako na papirima piše dijete/porod ili se pozoveš kao Maria ne vidim razlog da ne upali. Kod nas je siva zona oko 22-25tj. Sve smo mi slučajevi koje još nitko nije imao pa ne znaju kako postupati. I nije potrebno uvoditi u maticu rođenih kao preduvjet za bilo što ali ako uspiješ uvesti kao mrtvorođenu bebu onda te hzzo nikako ne može otpiliti.
I još nešto, može šetati bilo tko umjesto tebe - ti samo trebaš to lišće potpisati. Molbu moraju preuzeti što god mislila teta na šalteru a komisija to donosi pa oni ipak imaju malo više znanja i iskustva... I nigdje u zakonu ne piše uvjet da moraš biti na porodiljnom (rodiljnom kako god da se zove) prije poroda.
Opća doktorica ima mogućnost produžiti bolovanje poslije pobačaja za1 tjedan više ako tako smatra potrebnim, ako trebaš još iza toga ideš na komisiju. Tako da neka od varijanti mora upaliti. Ovo donosi nešto manje novaca.
Čini se nevažno, ali trebat će ti mir da probaviš cijeli događaj. Kad šok popusti bude gadno. Ja bih se raspala da me netko poslao na posao nakon par tjedana.
Trebaš vremena i trebaš ga posvetiti isključivo sebi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma