-
hvala cure!! na otpusnom pismu koje je pisano na dva lista...piše inducirani pobačaj i da je rođen ženski plod 480g, 23 cm. pobačajem je rođen!!! eto! koje kontradiktornosti ko i svi zakoni. moraš tražit rupu u zakonu, a ne zakon koji je ionako nejasan. po zakonu čak niti nije razjašnjeno starosna dob ploda...šta ide kao pobačaj a šta je porod. koliko znam, i jasno su mi u Petrovoj rekli da do 16 tj spadaš u ginekološke , a iznad toga u porođajne!!! jer sam u jednom trenutku rekla uspavajte me i izvadite ju van....nemogu izdržat da rodim a da nemam dijete!! pa mi je doktorica rekla da to niti mogu niti smiju, jer da je to ipak visoka trudnoća.jadno! idem u ponedjeljak radit!! podvojenog sam stava...u biti zbunjena totalno....žao mi je da se koristim smrću tog malog stvorenja, a opet...nisam spremna! svi mi govore da će mi biti lakše ako odem raditi....vidjeću kako će biti. jučer mi je na hzzo-u žena kad je pročitala da je dijete rođeno mrtvo, ustala i izrazila sućut- nisam bila spremna na to. danas je u banci sjela trudnica kraj mene.....nisam bila spremna, nisam mogla kontrolirat suze....i sad se pitam, da li bi ja nešto iskorištavala ili bi to bilo skroz opravdano....u biti sve je dobro, dok me sitnica ne pukne!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma