zrinkič nemoj previše očekivati od sebe i nemoj dopustiti da ti ljudi govore da moraš krenuti dalje, naravno da ideš dalje, ali premalo je vremena prošlo da bi ti bila dobro. Vjeruj mi, ja sam mama 3 anđela i imam nažalost i previše iskustva. Sad mi je često žao što sam dopuštala ljudima da mi drže prodike, što im nisam rekla da sam izgubila DIJETE i da se to ne može zaboraviti NIKAD i da mi treba puno vremena i suza. Ljudi koji te vole moraju znati da ti je sad dovoljno samo da su tu i da te zagrle kad ti je teško, bez riječi...Kad je moja M otišla među anđele, mm bi se krio od mene i plakao, ali kad bi vidio mene da plačem htio me utješiti na bilo koji način. Dok ja jedan dan nisam vrisnula na njega da me zagli i pusti me da plačem, da imam potrebu isplakati sve suze ovog svijeta, da mi može biti lakše samo ako se oprostim s mojom anđelicom... Evo i dok ovo pišem plačem mislim na moje tri djevojčice na nebu koje bi sada trčkarale oko mene i ne bi bila sama u stanu i ne bi plakala. Često se pitam dokada će se samo loše stvari događati, imam osjećaj da nisam prestala plakati već 5 godina otkad sam dobila prvog anđela. Tuga i bol nikad neće proći, a zaboravit nikad nećeš, ali nakon nekog vremena tuga dobije drukčiji oblik, teško je to riječima opisati, prođu sve faze tugovanja i bude lakše, kreneš dalje, sa svojim anđelom u srcu. Mislim da si ti sada u fazi kad si shvatila gubitak, jer je prošla faza negiranja u kojoj od šoka nisi u potpunosti ni bila svjesna svega što se događa. Slobodno plači i tuguj, piši nam jer TU SMO za tebe...Šaljem ti veliki zagrljaj
osijek kim je preslatka