-
Drage moje, evo nikako da se javim, nemam laptop, pa posuđujem, mm mi ga nosi tek za 1o dana, uf što mi nedostaje i muž i laptop.....tako kad dođe moram sve nadoknaditi, tu i tamo uspijem preletiti forum, ali sve nabrzaka, vidim da ima novih cura i tako sam žalosna radi toga 
Pustili su me iz bolnice nakon tjedan dana, ali pod uvjetom da ne idem kući jer predaleko živim, tako da sam sad u Rijeci do kraja (kampiram pored bolnice
) i sad mi oni vode trudnoću, dobila sam dexametazon, i nadamo se da ćemo još barem 2 mj. ostati 2 u 1, za dva dana imam kontrolu, pa ćemo vidjeti što dalje.....
Tibi draga, eto ja se vratila iz bolnice a ti odlaziš, al eto nije teško ništa za naše bebice, vjerujem da će biti sve ok......potpuno razumijem tvoje strahove, nisam ni ja ništa još kupila, jednostavno se bojim i svima sam rekla da mi ništa ne kupuju, al ako baš netko nešto mora ne želim to ni znati do se beba ne rodi....a sad su se još svi oko mene uzrujali zbog tog prijetečeg prijevremenog poroda, jedina sam ja ostala hladne glave, jer jednostavno ja sam spremna samo za jedan scenarij, dočekati 37 tt ustat se iz kreveta i kupiti ono najnužnije za bebu, a izabrati ostalo i onda biti u iščekivanju mog malog miša...a mm ostaviti da ostatak obavi kad se beba rodi...
velika pusa blizičima
bzara draga, vjerujem da su ti ovi dani bili jako teški
šaljem puse svima!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma