drage moje cure!!!

Evo konačno i mene,nisam vas zaboravila, često svratim tu ali u nedostatku vremena niš ne napišem. mali mi je bio bubani, prvo je imao kozice, pa onda gadan Rotavirus popraćen febrilnim konvulzijama tak da smo bili dan i pol u bolnici, sad pak ima rođendan pa sam sva u tortama i kolačima i tak. al evo danas sam konačno uz kavu odlučila dda vam se malo javim!!!

Ja sam dobro, jučer mi je stigla 3.menga nakon kiretaže ali još nisam otišla na nikakve pretrage jer kraj svih boleština jednostavno nisam stigla. Preboljela sam neuspješnu trudnoću,ali još nekad me stegne pri srcu kad se sjetim da sam sad mogla biti već 6 mj trudna i presretna jer bi bila curica ovaj put. Ali što je tu je, život ide dalje.... ne znam ni sama razmišljam li o novoj trudnoći ili ne, ne znam od kud da počnem, od kojih pretraga od kojih doktora, i kad o tome svemu razmislim dođe mi da odustanem i ostanem na samo jednom djetetu. znam da ću novu trudnoću sigurno pratiti i u bolnici, a kako da dijete koje može dobit napad febrilnih konvulzija ostavljam dok sam ja u bolnici... to me strašno muči.... ((( Ali tko zna, možda more i sunce poprave moju odluku

Kako ste mi vi?

Mandy kako si ti draga moja,ima li što novo?
Koksy tako mi je drago da si sretna, samo mazi bušu i imaš veliku pusu od mene.... puno si mi pomogla kad mi je bilo najteže....

pusa i ostalim curama.... twin,bzara,boxica,bambus.....