Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksy imam takovg jednog doma...tjedan dana ga bolilo uho, kuka mi po kući a kad ga pošeljem dr vrati se za pola sata jer je gužva!!!!i na kraju ode privatno i plati 120kn za običan glupi pregled...pa da poludiš...!!!tako da suosijećam s tobom...
    a za vrat: meni pomoglo u pola bočice jane uliti rakije i otopiti dva lekadola i masirati + deep heat jer ako je ukočen živac treba grijati.

latika avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj ja se danas tako lose osjecam, cijeli dan samo placem, tako mi fale moji anđeli da me sve boli od te cežnje za njima.
    u cijeloj trudnoci sa njima sam mirovala i pamtim samo premjestanje od kauca u kuhinji do ugla u dnevnom boravku... u petak me uhvatila stomacna viroza pa sam opet zavrsila na tom kaucu u kuhinji i na uglu u dnevnom, i svi su se filmovi vratili kako neki PTSP, sve skoro isto cak mi je i mama dolazila pomoci bas kao i u trudnoci, sve isto samo njih nema vise pa se piam hoce li ikada prestati ova bol, i opet se upitam pa zasto Boze iako znam da je takva sudbina...
    u mom dvoristu zivi petero male dijece od 1,5 godine pa do 5 godina i uz svu moju tugu to mi je ponekad kao dodatno ulje na vatru, gledat ih, igrat se sanjima, slavit njihove rodjendane a znati da sa svojom djecom to nikada necu moci....
    uh bas mi je danas dan kad sam vam se morala izjadati....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •