-
zrinkic moram ti reci da sam i ja totalno zbunjena po tom pitanju pa ne znam hocu li ti ista konkretno moci reci. ovdje gdje zivim procedura je sljedeca, papa test se obavezno radi jednom godisnje, a sto se tice mikroorganizama uradi se prvo ph-test koji ocituje da li postoji upala ili ne. zatim se bris pogleda odmah pod mikroskopom i ako nema nista neuobicajeno time se zavrsava. Kada procitam sta sve cure od briseva rade, tacno sam poslije nikakva, jer moj ljekar kaze da je to nepotrebno. ne kazem da je njegovo misljenje ispravno, ali i drugi ljekar nije nista drugacije radio. pitala sam ga zasto mi ne pogleda da li imam streptokoke ili sta ja znam koje sve bestije, rekao mi je da ukoliko nema upale svako lijecenje antibioticima samo bi poremetilo svu floru, jer bakterije su uvijek prisutne, bitno je samo da su u balansu
Uz to obdukcija posteljice nije pokazala nikakvu upalu.
U toku trudnoce su jednom mjesecno ispitivali tu ph vrijednost, uvijek je bilo sve ok. No nikada nisam saznala sta je bilo sa bebom, sve je u redu, ali moje andjelice nema. Nisam se pomirila sa tom dijagnozom, ali jesam prihvatila. A nemam pojma kada u sljedecu trudnocu. Muz i ja smo se ovaj mjesec tek uspjeli malo opustiti, ali kada pomislim da sam mozda trudna (sto 99% nije tacno) sva se pocnem tresti. Znaci, jos je preprepre-rano.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma