-
Joj cure ja sam u problemu...
Evo sad bila kod dobre frendice, danas je saznala da je trudna. Ali...ima 36 godina, dvoje velike djece, jedno do 8 drugo od 16 i urodene probleme s kraljeznicom zbog kojih su joj nakon drugog djeteta rekli da vise nebi smjela biti trudna jer bi se moglo dogodit da zavrsi u invalidskim kolicima...
Osim toga ni ona ni njen muz nisu ni zeljeli jos jedno dijete, paze se ali eto, izgleda da je kondom puknuo..
I naravno, ona ozbiljno razmislja o abortusu. A ja nemam pojma kako bi joj mogla pruzit ikakvu podrsku, a sad ju treba vise nego ikad. Nitko ne zna za T osim mene i njenog muza koji ce ju podrzat sta god ona odlucila. Ali bojim se da ja necu...ne mogu... A i ne znam, ako i napravi AB, dal cemo ikad vise moci biti dobre, razumijete me zasto, sigurna sam... Ne mogu to podrzati za nikoga! Osim mozda ako je stvarno njeno zdravlje toliko jako ugrozeno. Sutra ide kod dr. opce prakse popricati koje su joj opcije al bojim se da ce i na najmanji znak zabrinutosti doktorice ona odluciti prekinuti T.
Ja sam je sad uvjeravala da ce sve biti ok, da ce mirovati cijelu T, da cemo joj svi pomagati, i njeni klinci su vec veliki pa nema toliko brige oko njih ali djelovala je kao da to nije bilo ono sto je zeljela cuti...
Napominjem, ona je osoba koja ce ici samnom na porod ako MM nebude doma, dakle nije mi bilo tko, volim je, svaki dan smo zajedno i uvijek sam se trudila dati joj do znanja da se moze osloniti na mene kao sto je dokazala da se ja mogu na nju.
A ne znam kako cu protiv sebe...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma