Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
netrebamo osuđivati nikoga niti imamo pravo na to ali svakako imamo pravo podrzati ili nepodrzati ovkav cin.
eto, to i ja mislila reći. dakle, koksy, ako se ne osjecas ugodno kraj tvoje frendice zbog njene odluke, reci joj to. iskrenost je najvaznija u prijateljstvu. odnos ce vam sigurno biti kvalitetniji budete li obje znale sto tocno ona druga misli. a ti ces biti mirnija, sto je sada najvaznije za tebe.

roza, kuzim. i meni je gestacijska vrecica vec bila sav moj svijet. kao sto rekoh, mi mame andjela imamo isti stav o izgubljenim bebama i o ab-u. pa tako i ja. ali da se svaki dan pitam: ''kako oni imaju dijete, a ni ne vole ga, a ja ne? kako je mogla napravit ab, a ja se godinama mucim i kad napokon uspijem, izgubim?'', ne bih mogla dalje živjeti. a niti ne vidim smisao u tome. mogu odvojiti price drugih parova od svoje price.
imam jednu prijateljicu koja je kao cura napravila ab i danas jos uvijek pati zbog toga, kaze da joj je to bilo najgore iskustvo i da nikad nikom ne bi pozeljela da to napravi. a odluka jest bila njena. u tom smislu kazem da i one, koje su napravile ab, pate.
ma, u biti, dosta tih prica o drugima, pusa tvojoj bebici

evo nase mala laie!!! odi na cestitamo! lijepo te je opet citati!