-
draga patrik ne volim koristiti onu rečenicu s vremenom će biti lakše, ali hoće, vjeruj mi! meni će sada biti 5 godina kako sam izgubila svoju prvorođenu curicu, svoju ljepoticu, svog anđela, i 4 godine kako sam izgubila svog sina, mog malog mišića! bila sam u paklu i nazad, sa dijagnozom gotovo svih doktora da niti ne pokušavam više!
psihički sam došla do takvog ruba da sam na kraju potražila pomoć! kad smo već odustali i pokušali sa posvojenjem, netko gore poslao nam je jedno malo srčeko, i znam da sam ovo već puno puta spomenula, ali točno na Božić ja sam ostala trudna s mojom Niom! od samog početka znala sam da moji anđelčići gore čuvaju moju malu ribicu i da će ona sigurno doći na ovaj svijet. i evo je igra se i slaže kockice pored mene, i svaki puta kad je pogledam u njoj vidim svoja dva anđela! i znam da su tu stalno su uz nas, i paze na nas!
nisam vam ispričala, prije par dana kad se počeo topiti snijeg šetala sam se s Niom u kolicima. u trenutku kad smo prolazili preko trga s jedne kuće srušila se ogromna količina snijega otprilike metar ispred nas. 5 sekundi ranije da smo prošli tim putem pala bi na nas! baš sam bila u šoku! mm još i više jer on je hodao iza nas i gledao kako pada! dotrčalo je poslije puno ljudi do nas, i kaže mi jedan čovjek : gospođo vaše dijete gore netko čuva! na to kažem mu ja : da, dvoje njih!
draga moja, teško je sada, jako je teško, ali sada ti treba puno snage da možeš nastaviti dalje! još ćeš prolaziti svakakve promjene, i s vremenom će stvari dobiti novi smisao! Patrik je jako sretan mali anđeo što ima tako divne roditelje!
evo još jedna prigodna pjesmica za naše male anđele :
http://www.youtube.com/watch?v=cX6m1xNwmgY
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma