Dragi moji evo i mene.. Neznam ni što bi rekla, osim da se nadam da će se naći barem netko da me na neki način umiri i utješi.
Prošli mj imala sam m 8.02., tako sam je očekivala i ovaj mj. međutim 3.3. počela sam krvariti, mislila sam početak menge. Skroz malo, slabo..dnevni uložak mi je bio dovoljan. No idući dan nije bilo ništa više nego i taj, pa idući opet. Na kraju sam shvatila da to nije menga uopće, ni po mirisu ni po izgledu. Prvo je bilo svjetlo crvenkasto, par kapi, a sad je već peti dan pa ide smečkasto.
U nedjelju sam imala vrtoglavicu, što nisam nikada u životu, čak sam i na hitnoj bila.
Jutros je mm išao na posao u 5, ustala sam, i bila mi je strašna muka.
Eto, kupila sam test za t. čisto da ga napravim, i ostala iznenađena.kontrolna crta je debela, a crta trudnoće jako blago plava, skroz slabo da se i vidi.
Sutra idem na pregled u pol 14, i strašno sam uplašena. Tim više jer još nisam napravila nikakve nalaze nakon spontanog, a sad me brine i to krvarenje.
Nisam rekla nikome ništa, ni mužu još. Užasno sam uplašena, i nisam znala ni što ni kako, nego doći ovdje k vama, jer ste mi bile od velike pomoći kad sam imala spontani.