Ovakoda vam ovdje dam isrpne vijesti koje su ni dobre ni loše. naime mjesenja anemije su pokazala vrijednost od 1.17 ( 1.5 je granica kad treba započeti transfuziju) . Ili da bolje objasnim, 30cm/sec je protok korz moždanu artreriju a za 20 tj bi trebao biti 25. Znači kod mene je prešao lagano.
Dr je rekao da dođemo za 10 dana(nažalost nije u HR do tada) tako da smo opet gore 19.3.
rekao je da za svaki slučaj ponesem uputnicu za bolnicu i ovdje u st od tada opet provjerim titar.(zanima ga koliko je skočio). On se nada da neću trebati transfuziju prije 25 tj jer je smrtnost u 20 tjednu 10% a u 25 tj 2%.tako da se nadamo i mi.
Također mi je preporučio jednog dr u St koji bi čak trebao znati isto raditi ta mjerenja pa ću ga kontaktorati jer bi tada ja ovdje radila mjerenja svaki tj pa ako porastu odmah u Zg.
Razmišlajla sam o ostanku u bolnici odmah ako bude porsalo slij put pa do kraja ali razg ćemo s matijevićem.Inače kad se transf jednom počne radi se svaka 2tj. Tako da stalna putovanja ne dolaze u obzir jedino ako ovo u St upali.
Sve drugo kod bebe je bilo u redu, otkucaju collor doplerom, mozak, jako je aktivna, okretna. Spol nismo pitali jer ne želimo.Tako da ga je dr sakrio.
Ne preostaje mi ništa drugo nego ovih 10 tak dana se okupirati i raditi svašta da što manje mislim.Evo probudila sam se u 6h i nisam više oka sklopila a mm je jučer rekao da mu je ovo kidanje živaca. A ja sam rekla da ću posjediti sada kad do sad nisam.
Možda ipak nisam jaka kako sma mislila...
I da, Klari smo rekli da je beba za sada dobor ali da će mama možda za 10 dana morat ostat gore i jako je tužna. To mi je još jedan razlog što sam bezvolje.mazila se s nama u krevetu pola sata prije spavanja.Moja mala mrvica...a o Mariji intenzivno razmišljam zadnje vrijeme jer sam sv eviše svjesna da su je mogli spasiti da nije bilo nemara.
kisica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe .ja sam u 6tj imala smeđi sicjedak i ono krvarenje posije, ne trebna biti ništa. Samo hrabro i javi nam.