@kisica, isto moj slucaj...pozivi sa svih strana, ajd bilo je i onih koji su me htjeli cuti i rekli da su tu ako ih trebamo...a bilo je i onih, tipa moj stari, zvao po 10 puta dnevno, da vidi da nisam zavrsila na psihijatriji...tad sam ludila, ako ih se tad nisam odrekla, necu nikad...i nikako da shvati, da mi smeta i da mi sada roditeljska ljubav ne treba niti njihova podrska, kako god to nekome cudno zvucalo...ali, eto, ljudi to ne postuju i nastavljaju po svom...a jos mi je gore, kad dolazim u krug poznanika i oni samo nabace onu facu sazaljenja...o Boze, pa nije ni cudno sto samo spustene glave hodam! Samo da ih ne vidim...

@tikica, tako mi je drago da nisam jedina koju izludjuje ta recenica...vec sam mislila da sam ja budala, zato jer i ja tako "pozitivno" ne razmisljam...i kad mi pocnu pametovanja, ma radite bebu cim ti mognes, bla bla, odmah ce sve biti bolje...mislim si, sad trebam i svoje zdravlje i zdravlje svog iduceg djeteta ugroziti, samo zato da bih si trazila psihicku zamjenu za Patricka, jer nitko ne kuzi da bolujemo za njim, nego misle da nam je samo vazno imati dijete, pa kako god...i mislim, pa ja sam iznjela cijelu trudnocu, rodila dijete, treba i tijelu da se oporavi...a ne sad odmah na posao...ma za poludit! A za mengu, zbilja ne znam...Moja isto nije stigla i pitam se jel to normalno?Neku vecer mi je opet poteklo mlijeko, jel to znaci da se hormoni jos u potpunosti nisu smirili?I koliko dugo jos moram cekati na mengu? Ajd eto, bila bih i ja zahvalna ako netko zna odgovor. U petak imam pregled kod babice, a kad jos malo dodjem k sebi, idem ginicu. Ljubim vas sve

I da, imate sve pozdrav od mog Paticka! Ja sam bila kod njeg, kupila mu mali vjenac sa uskrsnjim zekom i ispricala se sa njim. Mislim ja saam pricala, on je sutio i smjesio se