-
Klarita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Mačkulina 
Patik_moj, drago mi je da ste se ti i m još više zbližili. Vidim da mnogi parovi prolaze krize u ovako teškim situacijama, a ja sam mislila da smo mi izdvojeni slučaj. Ima dana kada smo jako bliski, a ima i onih drugih. Nadam se da ćemo i mi iz svega izaći jači i bliži.
Luna, užasava me činjenica da će nam srce zauvijek ostati slomljeno........
A sada nešto što se tiče religije: vjernici smo mada smo rijetko išli u crkvu, uglavnom na moju inicijativu. Odmah nakon gubitka našeg anđela muž se posvađao s Bogom, a ja sam ga smirivala i govorila mu da ne smije tako. Nakon toga došlo je do obrata; najavio mi je da za Uskrs trebamo u crkvu, ali sad ja ne mogu (ili ne želim). Samo pri prolazu pokraj crkve mi navru suze na oči. Čitala sam da su mnoge od vas našle utjehu u crkvi i vjeri. Ja sam u trudnoći imala veliku potrebu za vjerom i tada sam gotovo svaku nedjelju sa svojim malenim bila na misi. Da li sam zato sada ljuta na Boga? Ne želim biti ljuta ni na koga, ali to je jače od mene. Prije par godina sam ga silno molila nešto i rekla mu nek mi uzme što god želi samo da mi se ta želja ispuni. Želja mi se ispunila i bojim se da je zauzvrat uzeo mog anđelića. Vjerovatno ćete misliti da sam luda, ali to mi se stalno mota po glavi. Moja želja nije bila materijalna, molila sam se za nečije zdravlje........
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma