-
Drage moje,evo me najzad!U bolnici smam bila od 10-24.4.Porodili su me 16.4. i na svet je dosao nas drugi sin.Odlicno smo oboje.Ja sam carski podnela mnogo lakse nego prosli put i super sam se oporavila a i beba je da kucnem u drvo odlicno.Decko je bio tezak na rodjenju 3950g,dug 56cm.Dobra je beba.Najzad osecam da je teret skupljan godinama samo skliznuo sa moje glave,tek sad osecam da je sve na svom mestu.Mirnija sam i spokojnija drage moje.
Patik,nama su u obdukcionom nalazu napisali da je uzrok smrti primarna plucna hipertenzija tj.plucni pritisak kog nije izazvala nikakva vidljiva mana nekog organa vec da je beba po rodjenju nastavila da dise kao u stomaku tj.nastavljen je taj fetalni krvotok a zasto to niko ne zna.Nije postojala mogucnost da se to kod sledece trudnoce proveri.Verujem da se i to sto se desilo sa tvojim Patrikom retko desava narocito kad su bebe zrele i rodjene u terminu.Losa sreca rekose nama,sudbina ili sta vec.
Znam kroz sta prolazis,povratak u normalan zivot i svakodnevnicu je uzasno tezak jer kao sto kazes u jednom trenutku ti se cini mogu dalje,jaka sam a u drugom se svet rusi.Potrajace to jos neko vreme ali doci ce dani kada ces znati na pravi nacin da se nosis sa svojim bolom jer ti jesi jaka samo je rana jos uvek sveza.Tvoj muzic ce ti pomoci kao i ti njemu da izadjete iz toga sa Patrikom u najposebnijem delu srca i da nastavite sa zivotom.
Posledice ostaju.Jako je tesko pregurati trudnocu koja dodje posle gubitka.Ne mozes se radovati udarcima tog malenog bica od straha da ga ne izgubis ali zato kad dodje na svet zivot ponovo dobije boje.I ja sam kao Beti prezastitnicki se postavila i sa velikim strahom prozivljavam svaku boljku deteta ali verujem da ce i to vremenom popustiti.
Tikice,blizi se postupak draga i znaj da cemo ovde najvatrenije navijati da uspe i da nas obradujes pozitivnom betom.Samo hrabro,nema odustajanja dok u rukama ne budes imala svoje cedo.A imaces ga.
Nina,brzo ce proci leto i onda cekamo i sa tobom.Dobro je sto je otkriven uzrok ali se pitam da li su mogli predvideti tako nesto i dati ti terapiju jos tada.
Vidim da ima ovde jos novih mama sto me uvek rastuzi.
Javlja li se Klarita?
Ja sad iskoristih priliku da vam se javim dok pisulinci spavaju ali znajte da cu biti tu kad god mogu da vas bodrim i saslusam.Ljubim vas i grlim drage mame andjela!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma