evo i mene nakon nekog vremena,nisam sve procitala,ali i prvih par stranica me jako raztuzilo jer vidim ima novih mama andjela.Saljem vam svima veliki zagrljaj,eto za nove mame koje me neznaju,postala sam mama andjela prije skoro sest godina,bilo je svega..dobila sam karcinom na stitnjaci radi ogromnog stresa,zavrsila na psihijatriji,ugl dno dna! Eto ono bitnije sto sam htjela napisat je da sam slucajno lani ugledala plus i da je to dokazana trudnoca,bilo mi je grozno ali zelja za bebom jaca,teska trudnoca,strah ogroman,dodatno teze jer nemam stitnjacu,jer se nisam kontrolirala hormone,mislim da i ne nabrajam,izdrzala sam sve i evo nakon dugo vremena osjecam se dobro i ispunjeno, jer rodio se moj Neo 10.02. carskim rezom. Postoje jos uvijek trenuci koji me rasplacu,isto ko i sada kad procitam postove kao sto je napisala Patik i sl. jos uvijek ima trenutaka kada se vracam ali je sve lakse i sve ste vi drage moje koje ste me tjesile bile u pravu,kad dobijes svoju bebu zivu i zdravu zivot dobiva smisao,mali je caki i sve je sad na svojem mjestu..BUDITE HRABRE jer cijeli zivot je rizik ,a prekratko traje ,volim vas sve i pozdravljam,pusa svima!!