Veliki pozdrav vam saljemo moji momci i ja!
Jooooooj, kako lijepo Ljubi i ti svoje decke od mene!

Draga luna, ne znam vise sto da mislim...puno ljudi kaze, osjetit ces kad budes spremna, to ce jednostavno doci, na tvom primjeru vidim da nije tako...Ne znam, mi cemo, ako Bog da, u 11.mj put Svete Zemlje, pa se nadamo kad se vratimo da cemo moci opet krenuti raditi na bebi,a do tada se cupamo iz stresa koji nam namece ova glupa svakodnevica i tako! Tako mi je i lakse razmisljati, kada imam neki cilj...do tada bi trebao i Patrickov spomenik biti gotov, a to mi je bila zelja, da prije nego krenemo sa novom trudnocom, da mu mozemo podici spomenik! Drage moje, bit ce prelijep! Andjeo od nekih 40cm koji sjedi na njegovom grobu i drzi zatvorenu knjigu...tu ideju sa knjigom nam je dao ovaj lik, inace veliki umjetnik, kao jer njegov zivot nije ni poceo...simbolika mi se jako svidja i Andjeo ce biti skoro u prirodnoj velicini jedne bebice! Eto, cime ja vas gnjavim! Al moram s nekim podijeliti barem radost oko toga i da, kad to bude gotovo, onda cu mozda moci ponovno ostati trudna, a do tada, nek mi je Bog na pomoci (poznavajuci mene i moje strpljenje :D )

Cuvaj se luna i uzivaj sa svojim frajerima