-
tvoja sjena evo meni je potvrđena trombofilija, pretrage sam radila nakon izgubljene druge trudnoće...
imam tri prijevremena poroda iza sebe (imaš u mom potpisu), samo što su kod mene i bebe zaostajale u rastu...
dakle kod trombofijije je pojačano zgrušavanje krvi te se u pupčanoj vrpci stvaraju ugrušci i bebe se ne mogu dovoljno hraniti te su u skladu sa tim zaostajaju u rastu...
nakon svega, mamin organizam automatski odbacuje plod koji se ne razvija dobro, priroda radi selekciju...
E. mi je bila na donjoj granici za dob u kojoj je rođena (1.920), a bliziči su prošli gore jer ih je bilo dvoje (curici je stalo srce u 27 tt, imala je samo 200g, a sina sam rodila u 30tt i imao je 690 g)...
sad u trećoj trudnoći sam svaki dan dobivala injekcije heparina pa se mali dobro hranio (čak je bio iznad težine za dob u kojoj je rođen - 2.690g), prijevremeni porod je bio izmučenosti mog organizma (vidiš da je samo godina dana razlike između poroda)
sama kažeš da su kod tebe bebe bile uredno razvijene za svoju dob samo si ti dobila trudove tako da mislim da nije riječ o trombofiliji (naravno nisam doktor, to je samo moje mišljenje)
kako sam u drugoj i trećoj trudnoći provela po dva mjeseca u bolnici na održavanju trudnoća nagledala sam se svega i svačega...
bilo je cura kao i ti da su samo dobile trudove i rodile...neke su imale bakterije, neke nisu...u slijedećim trudnoćmana su bile na serklaži i to im je spasilo tu trudnoću...
samo pazi u koju bolnicu ćeš ići jer recimo na SD ne vjeruju u serklažu pa je niti ne rade (a vjerujem da bi puno beba spasili), Petrova je još uvijek radi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma