Pokazuje rezultate 1 do 50 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    ali iskreno strah me jako trojkica ne zbog toga da ja to ne bi mogla kao majka , nego zbog toga što su višeplodne trudnoće rizične.
    bolje da je jedna ali vrijedna pa da sam ja mirna cijelu trudnoću.. iako ni to nije garancija, ali moram pozivno razmišljati!
    od srca ti želim sreću i potpuno te razumijem oko višeplodnih trudnoća...
    sjećam se kada sam ja išla dr Lučingeru izričito sam mu rekla da neželim vraćanje dva ili tri embrija ...( zaista ja u tome ne vidim kao visokorizična trudnica i trombofiličarka kojoj posteljica uredno otkaže u 35 tjednu nadalje te kao četrdesetogodišnjakinja koja je osuđena na amnicentezu) nikakvu prednost - već strašan psihički pritisak i grozan rizik...
    Daj bože jedno po jedno....puno manji rizik te koji se lakše da sanirati ako nešto loše krene

tako da onošto sama želiš i ja ti od srca želim
    Posljednje uređivanje od mačkulina : 17.06.2012. at 08:49

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Želim ti da ti tjedni do poroda prođu što bolje i sigurnije. Nije mi jasna ova tvoja rečenica:

Citiraj mačkulina prvotno napisa Vidi poruku
    kao četrdesetogodišnjakinja koja je osuđena na amnicentezu
    Nijedna četrdesetogodišnjakinja nije "osuđena" na amniocentezu, nijedna trudnica ne mora ići na amniocentezu. To je osobna odluka.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 17.06.2012. at 17:05

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Želim ti da ti tjedni do poroda prođu što bolje i sigurnije. Nije mi jasna ova tvoja rečenica:

Nijedna četrdesetogodišnjakinja nije "osuđena" na amniocentezu, nijedna trudnica ne mora ići na amniocentezu. To je osobna odluka.
    točno, ne mora ali ajd ti u tim godinama ostvari trudnoću i odbij amniocentezu i budi mirna u cijeloj trudnoći svih 40 tjedana, dok ti cijeli konzilij doktora drugo govori.
    Možda ti možeš, i želiš....ja ne mogu i ne želim.
    Posljednje uređivanje od mačkulina : 18.06.2012. at 01:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •