Citiraj nina70 prvotno napisa Vidi poruku
Ja tako jako želim novu trudnoću, ali se bojim da to dijete neće dobiti ono što osjećam za ovo koje sam izgubila. Nadam se da u tome griješim...opet bi mi tvoje iskustvo dobrodošlo. Neki dan mi je jedna poznanica pričala o ženi koja je nakon što je izgubila prvo dijete imala još šestero. Međutim, na samrti je samo spominjala svoje rajno dijete...evo i sad se ježim i dolaze suze. Kvragu!!!
Javljam se kao sestra jedne anđelice i dijete rođeno 2 godine nakon tog poroda.
Moja mama je otvoreno, i preda mnom, rekla kako je nakon njene smrti željela samo opet roditi-nju, a ono stigla sam ja koja sam bila pljunuti otac, a ona je bila slična njoj. To me , moram priznati, pogodilo, doduše, uvijek sam osjećala da se mama razočarala u meni, uvijek sam se trudila biti dobra i najbolja u školi, ali njoj ništa nije bilo dovoljno dobro, uvijek je nju tražila u meni i pitala se kako bi ona sada izgledala, a i susjedi su mi jednom rekli, kao klinki, pa tebe ni ne bi bilo da ti nije sestra umrla , prestrašno
Puno puta tokom odrastanja i ja sam poželjela da je sestra ostala živa i da me se ostavi na miru.
Danas znam da moja majka nije oplakala svoju curicu jer joj nije dano vremena. Nakon smrti bebe, život je krenuo dalje , samo bez moje majke.