Kakva slucajnost Patik-vi kupujete snaucera(pretpostavljam velikog ) a mi imamo patuljastog snaucera.Mislim da su slicnih karakteristika osim sto je ovo nase cudo malo sa velikim srcem.
Ne linja se,nema miris i veoma je inteligentan pas.Ona je clan nase porodice.Videces kako ce ga tvoj muz zavoleti.
Sto se tice cetvrtog deteta i devojcice mislim da necu moci vise radjati.Ranije kad sam prizeljkivala devojcicu htela sam natrag svoju prvorodjenu a danas kada imam dva sina nemam vise tu zelju.Sa rodjenjem drugog sina neki mir je usao u moj zivot i srecna sam.Trudnoce i porodjaji su me jako psihicki iscrpeli tako da mislim da ovoj deci trebam zdrave pameti i da je dosta strepnje i strahova.Necu reci nikad jer pre ovog porodjaja sam razmisljala kako bi lepo bilo za par godina roditi jos jedno dete(nebitno kojeg pola) ali sad mislim da toga nece biti iz gore navedenih razloga.
Srecna sam kad vidim kako moj stariji sin voli ovog malog i kako je nezan prema njemu,srecna sam sto sam mu podarila brata i sto ce sutra imati jedan drugoga. Mislim da je to maksimum sto sam mogla da uradim-rodila sam njih dvojicu.Vreme je da se opustim i uzivam u njima jer u poslednje cetiri godine sam tri puta rodila.Bilo bi lepo ali...mislim da ne mogu vise