-
Drage cure puno hvala svima na odgovorima. Rasplakala sam se citajuci vase komentare bas ste me dirnule. Zao mi je sto smo sve prosle kroz tako grozne stvari i sto smo to morale dozivjeti. Imam svojih dobrih i losih dana iako ke sve jos jako frisko. Ponekad se pitam da li je normalno to kako se osjecam?ako mi muz izmami osmjeh na lice pitam se da li sam luda?kako se uopce mogu nasmijati nakon svega a mog djeteta vise nema. Mm je divan. Kroz sve ovo prolazimo skupa. Nemoze nas nitko bolje tjesiti nego sto mozemo mi tjesiti jedan drugoga.barem tako mislim. Odlucili smo otici i kod psihologa na razgovor. Svjesna sam toga da se sve tako ocito moralo dogoditi,ali opet u meni se lomi jos tisucu pitanja. Kako?jesam li to mogla sprijeciti?sta bi bilo da sam ovo ili ono napravila?znam da su to sve gluposti i da to ne mjenja situaciju u kojoj se nalazim i kada postanem toga svjesna u trenutku se urazumim i postanem realna. Znam da kada bi cijeli zivot bila tuzna za svojom mrvicom da to ne bi bilo dovoljno.neznam kada cu i da li prestati tugovati.jedno je sigurno zelim dijete!nitko nece moci zauzeti njezino mjesto. Ona ce uvijek biti prva,posebna i voljena. Muci me samo to sto mislim da bi sa drugom trudnocom izludila od brige. Jer kako je sa ovom bilo sve super,a zavrsila je tako kako je kako da covjek bude miran?mrvicu smo dugo cekali i kada smo se najmanje nadali dosla nam je kao dar sa neba. Nosila sam ju 9 mjeseci, vidjela jedan jedini put kada sam ju dodirnula i morala se sa njom pozdraviti jer su mi rekli da ce kraj doci brzo i da je vise necu moci vidjeti.hvala bogu da sam imala priliku vidjeti je jer sa nisam izludila bi. Jedino sto mi je ostalo je jedna fotografija koju imam. Trebala sam ostati sa njom do kraja, ali mi nisu dali
Danas bi htjela da vrijeme brze ide,da se mogu okrenuti iza sebe i reci da sam prezivjela najgore i da sam ponovno sretna sa svojim zivotom koji se vratio u normalu. Hoce li se to ikada dogoditi?cini mi se to pomalo nevjerovatno...ne preostaje mi nista drugo nego zivjeti dan za danom. cujemo se uskoro drage moje puno pusa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma